Logo

Koop My Time at Sandrock CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een My Time at Sandrock Key?

Een My Time at Sandrock CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR My Time at Sandrock OP PC?

Koop My Time at Sandrock voor de pc voor 20,70€ bij 95gameshop, de huidige beste prijs met 15% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of 95gameshop-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 30 vertrouwde winkels met 73 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
2 november 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Pathea Games
Uitgever
Pathea Games
Activatie
PEGI
7
Tags
Avontuur RPG Indie Vroegtijdige toegang Casual Sim ... Bouwen Open wereld Ontwerpen Sandbox Postapocalyptisch Multiplayer Singleplayer Cartoonesk Aanpasbare personages Mijnbouw Vrouwelijke hoofdrol Datingsim Levenssim Landbouwsim

OVER DIT SPEL


My Time at Sandrock is een sandbox / life sim game waar je probeert een succesvolle bouwer te worden in de harde woestijn gemeenschap van Sandrock ontwikkeld door Pathea Games hetzelfde team dat het Hit sandbox spel My Time at Portia maakte. Het spel speelt zich af 300 jaar in de post-apocalyptische toekomst waar de meeste technologie die we vandaag kennen vernietigd is. Je aanvaardt het aanbod om de nieuwste bouwvakker van Sandrock te worden, gebruikt je vertrouwde gereedschapsset om grondstoffen te verzamelen, machines te bouwen en je verloederde werkplaats om te vormen tot een goed geoliede machine om de stad van de economische ondergang te redden.

 
 • Gebruik een ingewikkelde set machines om materialen te verwerken en de broodnodige bouwmaterialen te produceren voor gebruik in de stad, om Sandrock te helpen opbloeien. Maak honderden unieke voorwerpen aan je werktafel om je huis te versieren, geschenken te geven aan verschillende inwoners van Sandrock, of te helpen met de verschillende verzoeken van de gemeenschappen.
 • Trek eropuit buiten de stad in de uitgestrekte woestijnen die de stadstaat omringen, ga ruïneduiken en graaf naar relikwieën uit de oude wereld, zoek naar materialen op moeilijk bereikbare locaties, of breng gewoon tijd door in de stad om te ontspannen met je buren.
 • Je krijgt de kans om een gedetailleerd verhaal te beleven, compleet met honderden zijmissies en meer dan 30 gloednieuwe personages om te ontmoeten en te begroeten. Leer de bewoners van Sandrock kennen, onthul aangrijpende achtergrondverhalen en maak onderweg zinvolle connecties.
 • Schakel vrijuit tussen mêleegevechten en third-person schietmechanieken in dynamische actiegevechten. Gebruik je nieuwe wapens op interessante tactische manieren, zoals de verdedigingsonderbreking, of geef je stats een boost en beuk je gewoon door gevechten heen.
 • Besteed de ervaringspunten die je krijgt aan het levelen van je bouwvakkersvaardigheden die zich kunnen specialiseren in gevechten of zich kunnen richten op minder gewelddadige interacties, er zijn vaardigheden die bij ieders speelstijl passen.

BUNDLE EDITION


Maak je klaar voor de ultieme My Time-ervaring met de Bundle Edition, inclusief de basisspellen My Time at Portia en de sandbox-excitement van My Time at Sandrock – het is een dubbele dosis avontuur en plezier in één fantastisch pakket!

 
 • My Time at Portia – Begin een nieuw leven in het betoverende stadje Portia! Herstel het verwaarloosde atelier van je pa naar zijn vroegere glorie door opdrachten te vervullen, gewassen te verbouwen, dieren te fokken en vriendschap te sluiten met de eigenaardige bewoners van dit charmante post-apocalyptische land!
 • My Time at Sandrock – Reis af naar de woestijngemeenschap van Sandrock en neem de rol aan van een beginnende bouwer! Gebruik je betrouwbare gereedschapsset om grondstoffen te verzamelen, machines te bouwen en je vervallen werkplaats om te toveren tot een goed geoliede productiefaciliteit om de stad te redden van de klauwen van economische ondergang!

DELUXE EDITION


Duik in het complete My Time at Sandrock avontuur met de Deluxe Editie! Maak je klaar voor een knaller met:

 
 • My Time at Sandrock (het hoofdspel, natuurlijk!)
 • Originele Soundtrack (want elke held heeft een themalied nodig!)
 • Builder’s Beach en Ball Clothing Pack (kleed je stijlvol in de coolste outfits)
 • Pet Pack: Lil Gecko (omdat elke held een sidekick nodig heeft!)
 • Super Furniture Pack (Far East Furniture Pack, Cute Critter Furniture Pack en Interior Decorator packs om je plekje op te pimpen!)

Minimum:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i3-2100, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX760, AMD Radeon 7950
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-2500K, AMD Ryzen 5 1400
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX970, AMD Radeon RX 570
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam EU/US: voor Europa en de Verenigde Staten van Amerika
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play My Time at Sandrock. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Deluxe Edition
Early Access
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van My Time at Sandrock

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van My Time at Sandrock op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of My Time at Sandrock uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

9 comments 1 0 1 0 2 0 4 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen