Logo

Kopen Stardew Valley CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is de Stardew Valley CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Stardew Valley rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Stardew Valley PC?

Koop Stardew Valley op de PC voor 8,91€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 18 vertrouwde verkopers die 49 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
26 februari 2016
Officiële website
Ontwikkelaar
Concernedape
Uitgever
Concernedape
Activatie
PEGI
7
Tags
RPG Indie Casual Sim Bouwen Ontspannend ... Open wereld Ontwerpen Geweldige muziek Sandbox Multiplayer 2D Pixels Singleplayer Schattig Datingsim Levenssim Vissen Landbouw Landbouwsim

OVER DIT SPEL


Door een erfenis bent u nu eigenaar van een groot boerenerf. U krijgt dan het oude gereedschap van uw grootvader en wat munten om dit boerenerf weer tot bloei te laten komen. 

 • Een levensveranderende wending, zou u dit boerenerf kunnen opbouwen zoals uw grootvader het vroeger had, of misschien zelfs overtreffen?
 • Leer om gewassen te planten en te oogsten, zorg te dragen voor de dieren in de schuur, goederen te verhandelen en nog veel meer. Leef van het land en zorg voor jezelf.
 • Meng je onder de mensen van de stad en wie weet vind je daar wel de liefde van je leven. Ga op de boerderij wonen en heb een gezin.
 • Een uitdaging is om je weg te vinden als de Joja Coöperatie zich in de stad vestigt. Er zijn nieuwe dingen geïntroduceerd en de oude manieren zijn bijna verdwenen.
 • Het gemeenschapscentrum wordt niet meer gebruikt en ligt nu als puin.

Zou jij degene kunnen zijn die de bekendheid van Stardew Valley kan herstellen?

Verzamelaarseditie:


Bevat een fysieke kopie van het spel, een luxe zes-delige houten standee, houten reversspeld, 14-pagina’s Junimo comic van Chihiro Sakaida, Farm Deed, Collector’s Edition doos, en een zachte polyester-nylon mix reinigingsdoek ontworpen door Chihiro Sakaida.

Minimum :


 • OS: Windows Vista
 • CPU: 2 Ghz
 • RAM: 2 GB
 • HDD: 500 MB
 • GPU: 256 mb video memory,  shader model 3.0+
 • DirectX: 10
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Stardew Valley. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Stardew Valley

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Stardew Valley op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Stardew Valley uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Stardew Valley Live Streams
89% perfection! (fall year 3) | !donate to St. Jude ❤️
89% perfection! (fall year 3) | !donate to St. Jude ❤️
lilsimsie 3419
Palate Cleanser, Back to Stardew! - Spring, Year 4 - 77/100% Perfection | !Schedule • !Thisweek
Palate Cleanser, Back to Stardew! - Spring, Year 4 - 77/100% Perfection | !Schedule • !Thisweek
HylianDescent 303
👑📈 THE ROAD TO PERFECTION, SPRING YEAR 3, SELLING EVERY ITEM EVER !partnerpush
👑📈 THE ROAD TO PERFECTION, SPRING YEAR 3, SELLING EVERY ITEM EVER !partnerpush
Pyroscythe 272
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

41 comments 0 0 1 0 2 0 33 5


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen