Kopen Stardew Valley CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Stardew Valley CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Stardew Valley rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Stardew Valley?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Stardew Valley op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
26 februari 2016
Official website
Developer
Concernedape
Publisher
Concernedape
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
RPG Indie Casual Sim Bouwen Ontspannend ... Open wereld Ontwerpen Geweldige muziek Sandbox Multiplayer 2D Pixels Singleplayer Schattig Datingsim Levenssim Vissen Landbouw Landbouwsim

OVER DIT SPEL


Door een erfenis bent u nu eigenaar van een groot boerenerf. U krijgt dan het oude gereedschap van uw grootvader en wat munten om dit boerenerf weer tot bloei te laten komen. 

 • Een levensveranderende wending, zou u dit boerenerf kunnen opbouwen zoals uw grootvader het vroeger had, of misschien zelfs overtreffen?
 • Leer om gewassen te planten en te oogsten, zorg te dragen voor de dieren in de schuur, goederen te verhandelen en nog veel meer. Leef van het land en zorg voor jezelf.
 • Meng je onder de mensen van de stad en wie weet vind je daar wel de liefde van je leven. Ga op de boerderij wonen en heb een gezin.
 • Een uitdaging is om je weg te vinden als de Joja Coöperatie zich in de stad vestigt. Er zijn nieuwe dingen geïntroduceerd en de oude manieren zijn bijna verdwenen.
 • Het gemeenschapscentrum wordt niet meer gebruikt en ligt nu als puin.

Zou jij degene kunnen zijn die de bekendheid van Stardew Valley kan herstellen?

Verzamelaarseditie:


Bevat een fysieke kopie van het spel, een luxe zes-delige houten standee, houten reversspeld, 14-pagina’s Junimo comic van Chihiro Sakaida, Farm Deed, Collector’s Edition doos, en een zachte polyester-nylon mix reinigingsdoek ontworpen door Chihiro Sakaida.

Minimum :


 • OS: Windows Vista
 • CPU: 2 Ghz
 • RAM: 2 GB
 • HDD: 500 MB
 • GPU: 256 mb video memory,  shader model 3.0+
 • DirectX: 10
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 46 aanbiedingen van 9,18€ tot 20,19€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Stardew Valley. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Subscription
logo Xbox Game Pass Ultimate
11,99€/Monthly
logo Xbox Game Pass Console
9,99€/Monthly
logo Xbox Game Pass xCloud
11,99€/Monthly
logo Xbox Game Pass PC
9,99€/Monthly

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards