296
Lists & Alerts

Users rating 4.93/5
(411 votes)


4.93 5 411

Kopen No Man's Sky CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de No Man's Sky CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je No Man's Sky rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor No Man's Sky?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van No Man's Sky op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
12 augustus 2016
Official website
Developer
Hello Games
Publisher
Hello Games
Platforms
PEGI
7
Tags
Survival Open wereld ruimte Verkennen Sci-fi Procedureel gegenereerd ... Open World Survival Craft

OVER DIT SPEL


Ga een oneindig procedureel gegenereerd universum binnen waar elke ster een zonnestelsel heeft dat wacht om ontdekt en verkend te worden.

 • Inclusief 10 grote updates sinds de lancering: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, The Abyss, Visions, de 2.0 BEYOND update, Synthesis, Living Ship en Exo Mech.
 • Word wat je wilt zijn – een ruimtepiraat die op nietsvermoedende reizigers jaagt, een ontdekkingsreiziger die nieuwe planeten ontdekt, of een handelaar die zeldzame grondstoffen vindt en deze voor hoge prijzen verkoopt.
 • Upgrade uw schip en uitrusting op basis van wat u nodig heeft. Concentreer je op je motor om verder de ruimte in te gaan, breid je vrachtruimte uit om meer te kunnen verkopen of versterk je ruimtepak om de ongewenste omgeving te kunnen weerstaan.
 • Speel met vrienden en vreemden in een gedeeld universum waar de spelers alles vormgeven, van territoriale conflicten tot hoeveel van het universum bekend en verkend is.
 • Speel in VR voor een nog meeslepender ervaring. Het hele spel is speelbaar in VR of op traditionele schermen.

Minimum:

 • OS: Windows 7
 • CPU: Intel Core i3
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: NVidia GTX 480

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
6.8

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 59 aanbiedingen van 12,21€ tot 76,29€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play No Man's Sky. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Je kunt je digitale titels van Xbox Play Anywhere nu zowel op Xbox One als op je pc met Windows 10 spelen.
Standard Edition

1 comment


SirMagnetronNL says on 17 juni 2020 om 12:20:42

Dit spel is een stuk verbeterd sinds de release.. alles speelt veel beter, ziet er beter uit en er is meer te doen.

Rating: 4/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter