Koop Playstation Plus Extra voor de Prijs van PS Plus Essential

13 februari 2024 om 16:21 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties
  News Presented by Allkeyshop  

Belangrijke Feiten

  • Het 12-maandenabonnement van Playstation Plus Extra wordt momenteel aangeboden voor de prijs van Essential in de Playstation Store
  • PS Plus Extra geeft je toegang tot de Games-catalogus en Ubisoft+ Klassiekers
  Buy  

Verkoop van Playstation Plus Extra

Het 12-maandenabonnement van Playstation Plus Extra is verkrijgbaar in de Playstation Store voor de prijs van Essential. Het is momenteel live in de winkel, maar het lijkt erop dat deze promotie alleen beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Dit is een geweldig marketingplan, omdat het Extra niveau een ongelooflijk goede set voordelen biedt die je waarschijnlijk zult missen als je hier begint en vervolgens naar Essential teruggaat.

Volgens de site staat Playstation Plus Premium ook in de uitverkoop met 33% korting. Met de vrij recente prijsverhoging wordt deze prijsverlaging zeker zeer gewaardeerd.

  Playstation  

Weet je niet zeker welk niveau van Playstation Plus je moet kiezen?

Voor een snelle samenvatting, Essential is het meest basislidmaatschap waarbij je toegang hebt tot de online multiplayer-modus en maandelijkse gratis games die je kunt downloaden. Het volgende niveau is het Playstation Extra, dat hetzelfde biedt als Essential maar met Ubisoft+ Klassiekers en de Games-catalogus. Het hoogste, duurste niveau is de PS Plus Premium, die alle eerder genoemde voordelen heeft plus de Playstation Classic-catalogus, Cloud Streaming en zelfs Game Trials.

Voor een meer gedetailleerde uitleg over de verschillende niveaus, hier is een video van Playstation Access.

   

Waar kan ik Playstation Plus Extra kopen voor de laagste prijs?

Allkeyshop kan je helpen om enorme besparingen te realiseren wanneer je videogames, cadeaubonnen en zelfs abonnementen zoals Playstation Plus Extra koopt, simpelweg door onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je om de goedkoopste prijs in realtime te vinden!

Ontdek nu de ervaring van Playstation Plus Extra – Vergelijk CD-prijzen op Allkeyshop.

Vervolgens, om je besparingen nog verder te verhogen, pas je de exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toe bij geselecteerde handelaren die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Ons belangrijkste doel is om goedkope sleutels veilig te kopen. Dus je ziet niet alleen de laagste prijzen van de sleutels, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.
ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.


| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.


 

Lees dit bericht in :


By Nathalie

RELEVANTERE ARTIKELEN