Koop Pokémon Brilliant Diamond Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Pokémon Brilliant Diamond spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Pokémon Brilliant Diamond rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Pokémon Brilliant Diamond op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Pokémon Brilliant Diamond op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
19 november 2021
Developer
ILCA
Publisher
The Pokémon Company
Activation
Platforms
PEGI
7
Tags
Avontuur RPG

OVER DIT SPEL


Beleef opnieuw de schoonheid van de Sinnoh-regio in Pokémon Brilliant Diamond, een Nintendo Switch-remake van de originele Gen IV Pokémon Diamond en Pearl voor de Nintendo DS. Begin je reis om kampioen te worden van de Pokémon League van de Sinnoh-regio vanuit je woonplaats selecteer je starter-Pokémon, vang meer Pokémon, train voor gymgevechten, verken de verschillende bezienswaardigheden in de hele regio en ontdek nog veel meer avonturen.

   
  • In Pokémon Brilliant Diamond wordt het gevoel van de schaal van de oorspronkelijke steden en routes in Diamond en Pearl getrouw nagebootst. Spelers kunnen bekende scènes en belangrijke verhaalmomenten uit de oude games herbeleven, maar er zijn ook nieuwe functies toegevoegd om de ervaring te moderniseren, vergelijkbaar met modernere Pokémon Games.
  • Aan het begin van je reis moet je als starter kiezen uit 3 verschillende Pokémon: Turtwig, de leaf type Pokémon die eruitziet als een schildpad, Chimchar, een fire type Pokémon die eruitziet als een aap, en Piplup, een water type Pokémon die eruitziet als een pinguïn.
  • Sinds het begin van de Pokémon-serie zijn er van elke volgende release altijd twee versies beschikbaar Pokémon Brilliant Diamond is hierop geen uitzondering deze versie bevat de volgende exclusieve Pokémon: de legendarische Pokémon Dialga, Larvitar, Scyther, Poochyena, Aron, en nog veel meer.

Bundle Edition


De Pokémon Brilliant Diamond Bundle Edition bevat het volgende:

 
  • Pokémon Brilliant Diamond volledig spel
  • Nintendo Switch Online-lidmaatschap
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 11 aanbiedingen van 44,99€ tot 75,50€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Bundle
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards