Logo

Koop Project Pastorate CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Project Pastorate CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Project Pastorate rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Project Pastorate PC?

Koop Project Pastorate op de PC voor 0,24€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 8 vertrouwde verkopers die 9 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
31 mei 2018
Officiële website
Ontwikkelaar
Psyrob
Uitgever
Meridian4
Activatie
Platformen
PC
PEGI
--
Tags
Casual Puzzel Om beurten Point & click Verborgen objecten Rijke verhaallijn ... Visuele novelle Verkenning Postapocalyptisch 2D Kies je eigen avontuur Emotioneel Detective Drama Keuzes zijn belangrijk Met de hand getekend Meerdere eindes Interactieve fictie Tekstgebaseerd Kaartbattler
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Project Pastorate

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Project Pastorate op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Project Pastorate uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen