Logo

Koop Radiis CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Radiis Key?

Een Radiis CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Radiis OP PC?

Koop Radiis voor de pc voor 14,99€ bij Steam, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Steam-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 2 vertrouwde winkels met 2 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
19 juli 2018
Officiële website
Ontwikkelaar
Urban Goose Games
Uitgever
Urban Goose Games
Activatie
Platformen
PC
PEGI
--
Tags
Strategie Indie Om beurten Tactisch Hexagonaal rooster Strategie met beurten ... Bordspel Minimalistisch Sfeervol Singleplayer Verslavend Gestileerd Kleurrijk Economie Herspeelwaarde Procedureel gegenereerd Leveleditor Resourcemanagement Splitscreen Experimenteel
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Radiis

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Radiis op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Radiis uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen