Koop Ratchet & Clank Rift Apart PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Ratchet & Clank Rift Apart spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Ratchet & Clank Rift Apart rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Ratchet & Clank Rift Apart op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Ratchet & Clank Rift Apart op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
11 juni 2021
Official website
Developer
Insomniac Games
Publisher
Sony Interactive Entertainment
Platforms
PS5
PEGI
7
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Ratchet & Clank: Rift Apart is een actie-avonturenspel uit de Ratchet & Clank serie in zijn 12e aflevering en dient als een vervolg op Ratchet & Clank: Into the Nexus PS3 spel. Het verhaal begint wanneer Dr. Nefarious opnieuw probeert Ratchet & Clank te verslaan, maar deze keer steelt hij de Dimensionator een krachtig wapen waarmee de gebruiker portalen door dimensies kan creëren, Zijn doel? Een dimensie vinden waar hij wint van het duo, en dus moeten Ratchet & Clank hem door ruimte en tijd stoppen.

 • Reis door dimensionale scheuren, repareer planetaire scheuren met puzzelmechanica en bezoek nieuwe en bekende planeten die zijn veranderd door de effecten van de Dimensionator.
 • Dr. Nefarious, Ratchet en Clank komen uiteindelijk aan in een dimensie die Dr. Nefarious tot keizer uitroept, maar Ratchet & Clank vinden ook nieuwe bondgenoten, de leider van de verzetsgroep tegen keizer Nefarious, een vrouwelijke Lombax genaamd Rivet.
 • Gebruik een arsenaal aan nieuwe wapens en gadgets tijdens het dimension-hoppen, waaronder het burst-pistool, de topiary sprinkler en de shatter bomb.
 • Van de grond af opgebouwd door insomniac games voor de PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart toont de mogelijkheden van de console met verbluffende next-gen graphics en onbestaande laadtijden.

Recensies


Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet & Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages.

gamer.nl

 

Ratchet & Clank: Rift Apart is een heerlijk avontuur waar je absoluut van zult genieten. De gameplay is vertrouwd, maar kent toch wat nieuwe elementen hier en daar wat het tot een fantastische beleving maakt. De verscheidende tekortkomingen zoals benoemd kunnen de beleving af en toe wat verstoren, maar laat je daar absoluut niet door uit het veld slaan.

psx-sense.nl

Deluxe Editie


Deze editie bevat het basisspel, enkele in-game items zoals de cosmetische armor sets, en digitale goodies zoals de soundtrack en het digitale artbook.

 • Basisspel
 • Vijf pantsersets: Imperial Armour, Scavenger Armour, Android Armour, Rebel Armour, Hacker Armour.
 • Stickerpakket fotomodus
 • 20 Raritanium – gebruikt om je wapens in het spel te upgraden.
 • Digitale soundtrack
 • Digitaal kunstboek
 • In-game upgrade materialen
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 41,28€ tot 89,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
riri says on 25 februari 2023 om 04:26:57

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards