Koop Remnant From the Ashes CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Remnant From the Ashes CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Remnant From the Ashes rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Remnant From the Ashes?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Remnant From the Ashes op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
19 augustus 2019
Official website
Developer
Gunfire Games
Publisher
Gearbox Publishing
Platforms
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur RPG Survival Horror Co-op ... Shooter Thirdpersonshooter Postapocalyptisch Onlineco-op Multiplayer Moeilijk Sfeervol Singleplayer Duistere fantasie Gewelddadig Herspeelwaarde Procedureel gegenereerd Lovecraft-achtig Souls-achtig

OVER DIT SPEL


In een wereld, overspoeld door een interdimensionaal kwaadaardig schepsel genaamd de Wortel. Je bent een van de weinige overlevenden van de apocalyps. In een ondergrondse bunker waar nu mensen wonen, moet je de stichter ervan vinden om naar een toren op een eiland te reizen dat het epicentrum van de invasie blijkt te zijn en een einde aan de Root te maken.

 
 • Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende archetypes met een startloadout die startwapens, wapenmodificaties, bepantsering en ook eigenschappen heeft: Scrapper, Ex-cultist, Jager.
 • De wapens die je gebruikt om schade toe te brengen aan vijanden en eindbazen kunnen variëren van machinegeweren, jachtgeweren, jachtgeweren tot sluipschuttersgeweren.
 • Speel alleen of met twee andere spelers en maak een einde aan de Root.
 • Adopteer en verken verschillende dimensies met verschillende wezens.
 • Verdien ervaring, waardevolle buit, en upgrade materialen om een boosaardig arsenaal van wapens, armor, en modificaties te bouwen.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-7350K 4.20 GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 470
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4590 3.70 GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 970
 • DirectX: 11

Remnant: From the Ashes – Moerassen van Corsus


Remnant: From the Ashes – Swamps of Corsus vereist het bezit van Remnant: From the Ashes om te spelen. Begin je reis door de gevaarlijke en gecorrumpeerde werelden van Remnant: From the Ashes met een nieuwe modus en uitgebreide kaartinhoud in de Swamps of Corsus DLC.

 

Deze content bevat het volgende:

 
 • Nieuw speltype: Survival mode
 • Nieuwe zone: The Iskal Rise
 • Nieuwe Armor Skins: Versla bazen in de nieuwe survival mode, of de Hard en Nightmare moeilijkheden in Campaign en Adventure Mode, en verdien fantastische armor skins.

Remnant: Uit de as – Onderwerp 2923


Ontdek gloednieuwe verhalen en onverwachte bondgenoten in deze nieuwe Remnant: From the Ashes DLC. Reis door onbekende gebieden en trotseer nieuwe uitdagingen terwijl je de wereld redt.

 

Dit pakket bevat deze geweldige toevoegingen:

 
 • Nieuwe Campagne – Onderwerp 2923: Ontdek de oorsprong van ‘The Dreamers’ en hoe ze verbonden zijn met de gevreesde Root in deze gloednieuwe campagne
 • Extra Zones, Bazen en Quests: Van het platteland en een verlaten militaire basis op de verwoeste Aarde, tot de ijzige en onvergeeflijke hoogten van de bergwereld Reisum, ga intense nieuwe uitdagingen aan en zet je strijd om te overleven voort
 • Kies nieuwe wapens, pantsers, skins en nieuwe modificaties om aan je personage toe te voegen.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 29 aanbiedingen van 13,83€ tot 49,06€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Remnant From the Ashes. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Complete Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Subscription
logo Xbox Game Pass Ultimate
11,99€/Monthly
logo Xbox Live Gold
6.99€/Monthly
logo Xbox Game Pass xCloud
11,99€/Monthly
logo Xbox Game Pass PC
9,99€/Monthly
logo Xbox Game Pass Ultimate
11,99€/Monthly
logo Xbox Live Gold
6.99€/Monthly
logo Xbox Game Pass xCloud
11,99€/Monthly
logo Xbox Game Pass PC
9,99€/Monthly

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards