Koop Steelrising CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Steelrising CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Steelrising rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Steelrising?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Steelrising op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
8 september 2022
Official website
Developer
Spiders
Publisher
Nacon
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Actie met goede karakters Actie-Avontuur Beat 'em up Eén speler Alternatieve geschiedenis ... Souls-like

OVER DIT SPEL


Steelrising is een action-adventure role-playing game, ontwikkeld door Spiders, een Franse gamestudio achter de veelgeprezen Greedfall-serie. Het spel speelt zich af in een alternatieve geschiedenis van 1789, Frankrijk, waar Mesmerisme of Dierlijk Magnetisme (de studie van onzichtbare krachten die in alle levende wezens voorkomen) echt bleek te zijn, en een wetenschappelijke revolutie veroorzaakte die Louis XVI in staat stelde aan de macht te blijven door robotlegers te creëren die de uiteindelijke Franse revolutie onderdrukten, en een schrikbewind creëerden dat nog nooit eerder in de geschiedenis van het land was vertoond. Het is aan Aegis, een wonder van techniek, om het op te nemen tegen het leger van automaten van de koning en de loop van de mislukte revolutie te veranderen.

 
 • Aegis is een meesterwerk van een automaat, gemaakt door Vaucanson, een meester-ingenieur in dienst van de klokkenwerkkoning. Maak optimaal gebruik van je mechanische vaardigheden en word een dodelijke strijder, danser en een virtuoos in elementaire kunsten.
 • Vecht tegen andere mechanische soldaten die even complex als meedogenloos zijn, je zenuwen en vaardigheden worden op elk moment tot het uiterste getest als je het opneemt tegen deze meedogenloze machines en epische eindbazen.
 • Verken Parijs als nooit tevoren nagebouwd ten tijde van de revolutie, gebruik je energie, flexibiliteit en gereedschappen om door de straten, de daken en de kastelen van het oude Parijs te navigeren en hun verborgen geheimen te onthullen.
 • Hoewel het verhaal fantastisch is, is het toch enigszins geworteld in de geschiedenis, gevuld met mechanische vijanden en potentiële bondgenoten die twijfelachtige motieven hebben, maar uiteindelijk is het aan jou om zijn alternatieve tijdlijn te ontwarren en ervoor te zorgen dat de revolutie slaagt.

Bastille Edition


Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-3770, AMD Ryzen 5 1400
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 67 GB
 • GPU: Nvidia GeForce RTX 2060
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-8700, AMD Ryzen 5 3600X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 67 GB
 • GPU: Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER / GeForce RTX 3060 Ti
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 66 aanbiedingen van 24,10€ tot 70,95€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Steelrising. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bastille Edition
Bonus Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards