Koop Return to Monkey Island CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Return to Monkey Island CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Return to Monkey Island rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Return to Monkey Island?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Return to Monkey Island op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
19 september 2022
Developer
Lucasfilm Games
Publisher
Devolver Digital
Activation
Platforms
PEGI
16
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Return to Monkey Island is een spannend avonturenspel waarin je in moeilijke benarde situaties terechtkomt als je de volle zee opgaat en het nieuwe en onbekende verkent, gekoppeld aan een meeslepend plot dat het verhaal van The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2 voortzet.

 
  • Point & Click Swashbuckling: Een klassieke point & click gameplay waarin gedurfde piraten puzzels oplossen en door eilanden reizen met intuïtieve adventure game controls, reactieve dialoogbomen, contextgevoelige interacties, en een handig inventarissysteem.
  • Avonturen in de archipel: Verken de periferieën van Melee Island, een plaats onder nieuw management die oude vrienden en nieuwe gezichten onder druk zet. Terror Islands en Brrr Muda zijn niet in kaart gebrachte eilanden die je ook kunt verkennen om tegelijkertijd nieuwe bondgenoten en nieuwe vijanden te maken.
  • Gecreëerd door een geweldig team: Return to Monkey Island is gemaakt door Ron Gilbert, Dave Grossman, Rex Crowle, Peter McConnell, Michael Land, en Clint Bajakian markeren de iconische terugkeer van de Monkey Island-serie

Preorder Bonus


Plaats een pre order en ontvang het ‘Horse Armor’ item in je inventaris. Let op: het ‘Horse Armor’ heeft geen praktisch nut in het spel, en zal op geen enkele manier bijdragen aan de gameplay en het verhaal van het spel.

Minimum:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: AMD FX-4300, Intel Core i3-3240
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 4 GB
  • GPU: AMD Radeon HD 7750, Nvidia GeForce GT 640
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 19,54€ tot 32,59€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards