Logo

Kopen RimWorld CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is een RimWorld Key?

Een RimWorld CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR RimWorld OP PC?

Koop RimWorld voor de pc voor 23,35€ bij Fanatical, de huidige beste prijs met 9% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Fanatical-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 24 vertrouwde winkels met 46 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
17 oktober 2018
Officiële website
Ontwikkelaar
Ludeon Studios
Uitgever
Ludeon Studios
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Strategie Indie Sim Bouwen Western Survival ... Modbaar Open wereld Ruimte Sandbox 2D Scifi Singleplayer Cartoonesk Stedenbouwer Procedureel gegenereerd Basissen bouwen Beheer Tactische RPG Koloniesim

OVER DIT SPEL


RimWorld is een sci-fi base building kolonie sim gedreven door een intelligente AI verhalenverteller geïnspireerd door genre klassiekers ontwikkeld door Ludeon Studios, geïnspireerd door genre klassiekers dwarf fortress, firefly, en dune. Het is ontworpen om een tragisch, verdraaid en triomfantelijk verhaal van gevangen piraten, wanhopige kolonisten, hongersnood en overleving mede te vertellen. Je wordt geconfronteerd met een reeks “willekeurige gebeurtenissen” elk onweer, piratenoverval, en reizende verkoper is een kaart gedeeld door de AI verteller. Je kunt kiezen uit verschillende vertellers; Randy Random de gek, Cassandra Classic houdt van oplopende spanning, en Phoebe Chillax die gewoon een leuke tijd wil hebben.

 
 • Je kolonisten zijn geen professionals, ze zijn neergestort op de planeet vanuit een passagiersvliegtuig dat in een baan om de aarde is vernietigd. Ze kunnen eindigen als een willekeurig aantal achtergronden edelman, een accountant, een huisvrouw, enz. elke achtergrond heeft zijn eigen kenmerken en hoe ze willen bijdragen aan de kolonie.
 • De hele planeet is procedureel gegenereerd van de polen tot de evenaar. Aan het begin kies je waar je kunt landen, van de koude noordelijke toendra, een uitgedroogde woestijnvlakte, gematigd bos, een equatoriale jungle, en nog veel meer verschillende gebieden, elk met zijn eigen dieren, ziektes, temperaturen, grondstoffen, etc. zelfs nadat je je gevestigd hebt kun je inpakken en vertrekken om over de planeet te reizen.
 • Tem dieren als schattige huisdieren die de kolonisten opvrolijken, boerderijdieren om te werken en producten te produceren, of aanvalsbeesten die je op je vijanden los kunt laten.
 • Verwondingen, infecties, protheses en chronische aandoeningen worden bijgehouden op elk lichaamsdeel en hebben invloed op de personages oogverwondingen maken het moeilijker om te richten, beenverwondingen zullen hen vertragen alles is niet verloren verwondingen kunnen echter worden gerepareerd, lichaamsdelen kunnen worden vervangen.

Bonus Edition


De Bonus Editie van het spel bevat het basisspel van RimWorld en de twee DLC uitbreidingen Ideology en Royalty

 
 • Basisspel
 • RimWorld Royalty – Royalty introduceert The Empire, een eer-gebonden volk dat zowel geavanceerde technologie als de oude traditie van monarchen hanteert.
  • Verdien keizerlijke titels door quests voor het rijk te voltooien, waarmee je verschillende upgrades en extraatjes vrijspeelt.
  • Ontwikkel psychische krachten door deze te verkrijgen via de schenking van het Keizerrijk, van kolonisten die in stamverband communiceren met de mystieke animaboom, of door psychische technologie van het Keizerrijk te stelen.
  • Neem het op tegen mech-clusters die aanvankelijk niet actief zijn, zodat spelers het offensief kunnen inzetten en een preventieve aanval kunnen plannen.
  • Speel nieuwe techprints vrij die voortkomen uit de komst van het imperium, zoals jump packs, persona-wapens, nieuwe lichaamsimplantaten en meer.
 • RimWorld Ideologie – Ideologie introduceert geloofssystemen die sociale rollen definiëren voor leiders, morele gidsen en bekwame specialisten. Zij leiden voorkeuren rond voedsel, comfort, liefde, technologie, en geweld.
  • Alles is aanpasbaar je zult in staat zijn om je eigen verhaal te maken van piraten tot nudistische kannibalen.
  • Maak je eigen rituelen met hun eigen motieven, bouw tempels drugs, offeraltaren, kronkelende doolhoven, prachtige boomgaarden, enz.
  • Houd zieke dansfeesten als rituelen met stampende muziek, en overvloedige feesten, terwijl je gedrapeerd wordt met ceremoniële bindingen naar keuze.
  • Naarmate je religie st erker wordt, kun je op jacht naar vereerde relikwieën in meerdelige quests.

Minimum:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Core 2 Duo
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 1 GB
 • GPU: Intel HD Graphics 4000

RimWorld Ideology


Royalty introduceert The Empire, een eervol volk dat zowel geavanceerde technologie als de oude traditie van monarchen hanteert. Verdien keizerlijke titels door missies voor het imperium te voltooien, waarmee je verschillende upgrades en extraatjes vrijspeelt.

 
 • Ontwikkel psychische krachten door deze te verkrijgen via de schenking van het Keizerrijk, van kolonisten die in stamverband communiceren met de mystieke animaboom, of door psychische technologie van het Keizerrijk te stelen.
 • Neem het op tegen mech-clusters die aanvankelijk niet actief zijn, zodat spelers het offensief kunnen inzetten en een preventieve aanval kunnen plannen.
 • Speel nieuwe techprints vrij die voortkomen uit de komst van het Keizerrijk, zoals jump packs, persona-wapens, nieuwe lichaamsimplantaten en meer.

RimWorld Royalty


Ideologie introduceert geloofssystemen die sociale rollen definiëren voor leiders, morele gidsen en bekwame specialisten. Ze bepalen voorkeuren op het gebied van voedsel, comfort, liefde, technologie en geweld.

 
 • Alles is aanpasbaar en je kunt je eigen verhaal maken, van piraten tot nudisten en kannibalen.
 • Maak je eigen rituelen met hun eigen motieven, bouw tempels drugs, offeraltaren, kronkelende doolhoven, prachtige boomgaarden, enz.
 • Houd zieke dansfeesten als rituelen met stampende muziek, en overvloedige feesten, terwijl je gedrapeerd wordt met ceremoniële bindingen naar keuze.
 • Naarmate je religie krachtiger wordt, kun je op jacht naar vereerde relikwieën in meerdelige quests.

RimWorld Name in Game Access


Met deze DLC kun je een naam in het spel invoeren die met willekeurige tussenpozen in alle spelerskopieën van Rimworld zal verschijnen.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play RimWorld. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Standard Edition
Starter Pack

Prijsgeschiedenis van RimWorld

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van RimWorld op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of RimWorld uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

5 comments 0 0 0 0 1 0 3 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen