Koop Skull & Bones Xbox Series Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Skull & Bones spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Skull & Bones rechtstreeks naar Xbox Series X kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Skull & Bones op Xbox Series X ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Skull & Bones op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
3 september 2023
Developer
Ubisoft Singapore
Publisher
Ubisoft
Platforms
PEGI
--
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Welkom aan boord bij de piraten! Om te overleven, moet je een dodelijke vloot bouwen, lucratieve handelsroutes bezetten en bondgenootschappen sluiten met andere piraten om deel te nemen aan de eindeloze strijd om de heerschappij. Laten we het avontuur beginnen!

 
  • Verken een levende open oceaan waar onvoorspelbaar weer, rivaliserende piraten en andere nog dodelijkere bedreigingen, jagen langs handelsroutes.
  • Bouw de beste piratenvloot door unieke en dodelijke schepen te verwerven, pas ze vervolgens aan op progressiesystemen om je eigen speelstijl te creëren.
  • Speel met je vrienden, speel alleen of vorm een team met andere piratenkapiteins om mee te doen om de taaiste vijanden te plunderen.
  • Verwoest vijanden met krachtige wapens of gebruik hulpmiddelen zoals vermomming en verraad om gevechten op jouw manier te benaderen.

Preorder Bonus


Premium Edition   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Skull and Bones: Welke editie moet ik kiezen?

 

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 3 aanbiedingen van 77,59€ tot 99,49€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
XBOX SERIES GAME CODE : Use the Digital Code received by mail in your Xbox Series account to download Skull & Bones from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Premium Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards