Koop Skull & Bones CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Skull & Bones CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Skull & Bones rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Skull & Bones?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Skull & Bones op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
31 december 2023
Official website
Developer
Ubisoft
Publisher
Ubisoft
Platforms
PEGI
18
Tags
Strategie Actie Avontuur RPG Piraten Open wereld ... MMORPG Multiplayer Historisch Scheepvaart Zeilen

OVER DIT SPEL


Welkom aan boord bij de piraten! Om te overleven, moet je een dodelijke vloot bouwen, lucratieve handelsroutes bezetten en bondgenootschappen sluiten met andere piraten om deel te nemen aan de eindeloze strijd om de heerschappij. Laten we het avontuur beginnen!

 
 • Verken een levende open oceaan waar onvoorspelbaar weer, rivaliserende piraten en andere nog dodelijkere bedreigingen, jagen langs handelsroutes.
 • Bouw de beste piratenvloot door unieke en dodelijke schepen te verwerven, pas ze vervolgens aan op progressiesystemen om je eigen speelstijl te creëren.
 • Speel met je vrienden, speel alleen of vorm een team met andere piratenkapiteins om mee te doen om de taaiste vijanden te plunderen.
 • Verwoest vijanden met krachtige wapens of gebruik hulpmiddelen zoals vermomming en verraad om gevechten op jouw manier te benaderen.

Preorder Bonus


Premium Edition     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Skull and Bones: Welke editie moet ik kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz, AMD FX-8320
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: AMD Radeon R9 380, NVIDIA GeForce GTX 960
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-6700K 4-Core 4.0 GHz, AMD Ryzen R5 1600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: AMD Radeon RX Vega 56, NVIDIA GeForce GTX 1070
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 41,10€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Skull & Bones. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Ubisoft Connect CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen. Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Europese versie Ubisoft Connect CD Key. U moet de Ubisoft Connect Software installeren via HERE. Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Premium Edition
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 13 februari 2023 om 13:24:19

Yarrr!
Voer de leiding over een vloot als Piratenkapitein en breng je tegenstanders tot zinken op een zee waar zelfs het weer je ondergang kan wezen.
Bouw je eigen schepen, bemachtig nieuwe en unieke schepen en waardeer ze op om ze aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.
en als het in je eentje allemaal te moeilijk (of te saai :P) word, ga je er mooi op uit met een stel andere piraatkapiteinen (vrienden) om samen je tegenstanders het leven zuur te maken!
Helaas schijnt dit spel te kampen te hebben met een hoop delays, maar laten we hopen dat deze in het voordeel van het spel werken!

Not rated
SirMagnetronNL says on 10 augustus 2020 om 09:54:14

Dit spel kent best veel delays, hopelijk gaat dat niet ten koste van de game.

Rating: 5/5
Jesse says on 3 augustus 2020 om 14:32:21

ben aardig benieuwd naar wat dit spel gaat leveren sinds ze het helemaal sea of thieves achtig gingen maken

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards