Koop Steelrising Xbox One Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Steelrising spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Steelrising rechtstreeks naar Xbox One kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Steelrising op Xbox One ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Steelrising op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
8 september 2022
Official website
Developer
Spiders
Publisher
Nacon
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Steelrising is een action-adventure role-playing game, ontwikkeld door Spiders, een Franse gamestudio achter de veelgeprezen Greedfall-serie. Het spel speelt zich af in een alternatieve geschiedenis van 1789, Frankrijk, waar Mesmerisme of Dierlijk Magnetisme (de studie van onzichtbare krachten die in alle levende wezens voorkomen) echt bleek te zijn, en een wetenschappelijke revolutie veroorzaakte die Louis XVI in staat stelde aan de macht te blijven door robotlegers te creëren die de uiteindelijke Franse revolutie onderdrukten, en een schrikbewind creëerden dat nog nooit eerder in de geschiedenis van het land was vertoond. Het is aan Aegis, een wonder van techniek, om het op te nemen tegen het leger van automaten van de koning en de loop van de mislukte revolutie te veranderen.

 
  • Aegis is een meesterwerk van een automaat, gemaakt door Vaucanson, een meester-ingenieur in dienst van de klokkenwerkkoning. Maak optimaal gebruik van je mechanische vaardigheden en word een dodelijke strijder, danser en een virtuoos in elementaire kunsten.
  • Vecht tegen andere mechanische soldaten die even complex als meedogenloos zijn, je zenuwen en vaardigheden worden op elk moment tot het uiterste getest als je het opneemt tegen deze meedogenloze machines en epische eindbazen.
  • Verken Parijs als nooit tevoren nagebouwd ten tijde van de revolutie, gebruik je energie, flexibiliteit en gereedschappen om door de straten, de daken en de kastelen van het oude Parijs te navigeren en hun verborgen geheimen te onthullen.
  • Hoewel het verhaal fantastisch is, is het toch enigszins geworteld in de geschiedenis, gevuld met mechanische vijanden en potentiële bondgenoten die twijfelachtige motieven hebben, maar uiteindelijk is het aan jou om zijn alternatieve tijdlijn te ontwarren en ervoor te zorgen dat de revolutie slaagt.

Preorder Bonus


Bastille Edition


Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards