3
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Syberia The World Before CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Syberia The World Before CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Syberia The World Before rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Syberia The World Before?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Syberia The World Before op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
11 december 2021
Official website
Developer
Koalabs
Publisher
Microids
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Avontuur puzzel Third-Person Point & Click Visuele novelle Verkennen ... Eén speler Kies je eigen avontuur Verteller Keuzes zijn belangrijk Vrouwelijke hoofdrolspeler Lineair Investigation
Activation
  

OVER DIT SPEL


Syberia: The World Before is een avonturenpuzzelspel dat doet denken aan de klassieke avonturenspellen uit de jaren ’90, ontwikkeld door Koalabs en Microids. Speel als twee protagonisten uit verschillende tijdsperiodes Dana Rose is een 17-jarig meisje uit Vaghen 1937. Ze heeft een veelbelovende carrière als pianospeelster voor de boeg, maar er beginnen schaduwen over haar toekomst te doemen als het spook van het fascisme zijn lelijke kop boven Europa begint op te steken. Kate Walker is een gevangene in een dwangarbeiderskamp in de Taiga’s 2003, tot een tragedie haar meesleurt in een onzekere toekomst op zoek naar haar identiteit.

 
 • Reis naar verschillende continenten en tijden, speel als zowel Kate als Dana, en doorgrond de mysteries die hun levens al veel te lang in nevelen hullen.
 • Laat je onderdompelen in de wereld van de Belgische striptekenaar en gameontwikkelaar Benoît Sokal en ervaar de iconische personages, adembenemende landschappen, ingewikkelde puzzels en raadsels die kenmerkend zijn voor de Syberia-reeks.
 • Ontdek een diepgaand en ontroerend verhaal, met een aangrijpende dialoog die je op het puntje van je stoel doet zitten, begeleid door een symfonische soundtrack gecomponeerd door Inon Zur bekend van zijn eerdere werk aan Syberia 3, Fallout series, Dragon Age series, en Prince of Persia series.

Preorder Editie


Deze editie van Syberia The World Before is alleen beschikbaar als je het spel voor de lancering hebt gekocht en bevat het basisspel plus een digitaal artbook als bonus.

Deluxe Editie


Deze editie van Syberia The World Before bevat het basisspel, plus een aantal digitale accessoires uit de Deluxe Edition.

 
 • Basisspel
 • Een digitaal downloadbaar album met de originele soundtrack van Syberia The World Before, gecomponeerd door Inon Zur.
 • Syberia The World Before fan kit: bevat 3 wallpapers, 3 avatars, en 3 originele storyboards van Benoît Sokal.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel i5 6600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 13 GB
 • GPU: Nvidia GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850 / R7 260X
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i7 8700
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 13 GB
 • GPU: Nvidia GTX 1060, AMD R9 390X / Fury X
 • DirectX: 12

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 39,99€ tot 49,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards