Koop Syberia The World Before Xbox Series Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Syberia The World Before spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Syberia The World Before rechtstreeks naar Xbox Series X kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Syberia The World Before op Xbox Series X ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Syberia The World Before op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
15 november 2022
Official website
Developer
Koalabs, Microids
Publisher
Microids
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Syberia: The World Before is een avonturenpuzzelspel dat doet denken aan de klassieke avonturenspellen uit de jaren ’90, ontwikkeld door Koalabs en Microids. Speel als twee protagonisten uit verschillende tijdsperiodes Dana Rose is een 17-jarig meisje uit Vaghen 1937. Ze heeft een veelbelovende carrière als pianospeelster voor de boeg, maar er beginnen schaduwen over haar toekomst te doemen als het spook van het fascisme zijn lelijke kop boven Europa begint op te steken. Kate Walker is een gevangene in een dwangarbeiderskamp in de Taiga’s 2003, tot een tragedie haar meesleurt in een onzekere toekomst op zoek naar haar identiteit.

 
  • Reis naar verschillende continenten en tijden, speel als zowel Kate als Dana, en doorgrond de mysteries die hun levens al veel te lang in nevelen hullen.
  • Laat je onderdompelen in de wereld van de Belgische striptekenaar en gameontwikkelaar Benoît Sokal en ervaar de iconische personages, adembenemende landschappen, ingewikkelde puzzels en raadsels die kenmerkend zijn voor de Syberia-reeks.
  • Ontdek een diepgaand en ontroerend verhaal, met een aangrijpende dialoog die je op het puntje van je stoel doet zitten, begeleid door een symfonische soundtrack gecomponeerd door Inon Zur bekend van zijn eerdere werk aan Syberia 3, Fallout series, Dragon Age series, en Prince of Persia series.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 5,86€ tot 49,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Xbox series ARGENTINA Game code : Xbox Live Game Code for ARGENTINA ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox account to download Syberia The World Before from the Xbox Live. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
XBOX SERIES GAME CODE : Use the Digital Code received by mail in your Xbox Series account to download Syberia The World Before from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards