Koop Atomic Heart CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Atomic Heart CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Atomic Heart rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Atomic Heart?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Atomic Heart op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
20 februari 2023
Official website
Developer
Mundfish
Publisher
Focus Entertainment
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie RPG FPS Puzzel Horror Open wereld ... Shooter Verkenning Firstperson Scifi Actie-avontuur Cyberpunk Sfeervol Singleplayer Actie-RPG Bloederige taferelen Alternatieve geschiedenis Mysterie Robots Seksueel getinte inhoud

OVER DIT SPEL


Wees voorbereid om voor je leven te vechten tegen Robots, Mutants, Lab Monsters en andere gemene monsters terwijl je probeert je geheime missie te voltooien in een alternatieve realiteit die zich afspeelt in het toppunt van de Sovjet-Unie.

 
 • De meest geavanceerde visuele technologie werd gebruikt om verbluffende, hyperrealistische beelden te genereren met een retro-futuristisch thema.
 • Kies de beste strategieën voor elke individuele tegenstander en maak gebruik van alle beschikbare middelen.
 • Gebruik zowel je aanvallende als je verdedigende vaardigheden.
 • Met een verscheidenheid aan upgrades voor zowel geweren als mêlee wapens, kun je iedereen vernietigen die op je pad komt.
 • Combineer afstand- en handwapens in de strijd,
 • Interactie met de wereld om je heen tijdens het gevecht.
 • Betreed verborgen militaire tunnels en laboratoria vol raadsels, valstrikken en andere gevaren.

Limited Edition


Premium Edition


Gold Edition


Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4460 2.70 GHz, AMD FX-6300
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 22 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 760, AMD Radeon R7 260x

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7 3770 3.4 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 22 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 101 aanbiedingen van 35,91€ tot 103,63€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Atomic Heart. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Bonus Edition
Gold Edition
Premium Edition
Premium Bundle
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
aapje58 says on 12 februari 2023 om 14:04:08

Atomic Heart speelt zich af in 1955, in een alternatieve realiteit waar er een geavanceerd AI netwerk is dat robots met elkaar verbindt. Er is een poging gedaan om deze AI ook te verbinden met mensen, maar dit ging helemaal mis, waarna er een chaos ontstond.

De protagonist moet robots uitschakelen die in de war zijn geraakt, maar heeft last van mentale instabiliteit.

Not rated
GeneralM13 says on 11 februari 2023 om 12:12:37

Ergens in een alternatieve realiteit hebben robots de wereld overgenomen en het is aan jou de taak om jouw missie te voltooien.
Je missie neemt je mee naar het rijk van de Sovjet-Unie waar je verborgen laboratoria en militaire tunnels verkent terwijl robots van alle soorten en maten het op je gemunt hebben en proberen je een koppie kleiner te maken.

In je gevechten met de robots is het zelfs mogelijk om de omgeving tot je voordeel te werken en als dat niet genoeg is kunnen je wapens ook nog eens verbeterd worden met upgrades.
Maak gebruik van een arsenaal aan slag en vuurwapens en probeer uit te vinden welke tactieken wel en niet werken tegen de verscheidene robots.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards