Koop Under Night In-Birth 2 SysCeles PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Under Night In-Birth 2 SysCeles spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Under Night In-Birth 2 SysCeles rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Under Night In-Birth 2 SysCeles PS5?

Koop Under Night In-Birth 2 SysCeles op de PS5 voor 46,05€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store US bij 5 vertrouwde verkopers die 10 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
24 januari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
French-Bread
Uitgever
Arc System Works
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Ervaar de dramatische ondergang van Sys:Celes in dit meeslepende hoofdstuk van het spel, dompel jezelf onder in de boeiende conclusie van de Holle Nacht. Kies uit een gevarieerde cast van 24 personages, inclusief drie nieuwkomers, allen levendig afgebeeld met indrukwekkende HD pixel art. Maak deel uit van de actie en ontdek meer functies die hieronder worden beschreven:

 
  • Of je nu een ervaren vechter bent of nieuw in het genre, spring moeiteloos in het strijdgewoel. Het spel heeft eenvoudige bedieningselementen, waardoor beginners met één knop bewegingen kunnen uitvoeren. Neem deel aan gevechten waar jouw vaardigheden en niet ingewikkelde besturingen de uitkomst bepalen.
  • Verbeter jouw gevechtsvaardigheden online met verbeterde rollback-netcode en de toevoeging van informele wedstrijden. Duik moeiteloos in de actie, genietend van soepelere online gevechten en het creëren van onvergetelijke momenten in de wereld van UNDER NIGHT IN-BIRTH.
  • Sluit je aan bij de personages op een queeste om de eindeloze cyclus van de Holle Nacht te doorbreken. Verken een nieuw verhaal vol wendingen, met frisse bewegingen zoals Hydes Dreunende Woede en Linnes Opstijgende Draak. Omarm nieuwe spelmechanieken, waaronder Kruipende Rand en Hemels Vorpal, die diepgang toevoegen aan jouw gameplay in deze langverwachte voortzetting van de saga.

Deluxe Edition


Ervaar gaming op zijn best – Koop de Deluxe Edition van UNDER NIGHT IN-BIRTH II Sys:Celes en je ontgrendelt het volgende:

 
  • UNDER NIGHT IN-BIRTH II Sys:Celes: Basisspel.
  • Set van 25 Aankondigingspersonages: Verhoog je gameplezier met een gevarieerde set van 25 Aankondigingspersonages, die een dynamische en gepersonaliseerde touch toevoegen aan je in-game gevechten.
  • UNI2 Season Pass: Blijf aan de voorhoede van de actie met de “UNI2 Season Pass”, waardoor je op de hoogte blijft van de nieuwste releases, extra inhoud en opwindende functies. Het garandeert een voortdurende en evoluerende game-ervaring.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Preorder bonus

Prijsgeschiedenis van Under Night In-Birth 2 SysCeles

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Under Night In-Birth 2 SysCeles op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Under Night In-Birth 2 SysCeles uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

13 comments 2 0 1 0 2 0 7 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen