Metro Saga Bundle Steam: Duik in Moskou – Bespaar 89%

9 december 2023 om 18:27 in Bundel met Geen reacties

Op Steam kun je momenteel 89% besparen op de Metro Saga Bundle, die alle 3 Metro-spellen en de Expansion Pass voor Metro Exodus bevat. Hier vind je alles wat je moet weten over de spellen en de deal.

Metro Saga Bundle  

Belangrijke Informatie

  • Op Steam kun je de Metro Saga Bundle kopen voor slechts 9.06€.
  • Verken een atoomoorlog geteisterd Moskou, vooral de krappe tunnels en stations van de Metro. 

Wat is de Metro Saga Bundle?


De Metro Saga Bundle bevat de Metro-spellen: Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux en Metro Exodus met Expansion Pass. De spellen Metro 2033 en Metro Last Light zijn Redux-versies, die betere graphics en optimalisatie bieden dan de iets oudere originele spellen.

Metro Saga Bundle

In de Metro-spellen speel je in een door atoombommen en vervuiling verwoest Moskou. De overlevenden van de oorlog zijn naar de stralingsveilige Metro gevlucht en hebben daar een nieuw leven opgebouwd. Het leven in de Metro is echter niet het makkelijkst. Naast het tekort aan voedsel is er nog een probleem – mutanten.

Veel Metro-ratten zijn gegroeid tot de grootte van tijgers en zijn even dodelijk, zo niet dodelijker, geworden, dus de Metrobewoners strijden voortdurend tegen hen. Maar dit zijn niet de enige vijanden in de Metro-spellen; naast de conflicten tussen mensen, zijn er andere vijanden die de soldaten nog meer vrezen.

Als je geïnteresseerd bent in deze spannende first-person shooter en wilt weten hoe het verhaal zich ontvouwt in de spellen van de Metro Saga Bundle en wat Artyom meemaakt, moet je zeker het aanbod op Steam bekijken.


De Deal


Op Steam kun je de Metro Saga Bundle kopen met een korting van 89% tot 18 december. Het kost slechts 9.06€ in plaats van 84.96€, dus het is zeker de moeite waard om de bundel te kopen. Als je alleen het eerste Metro-spel wilt proberen, kun je dat ook direct kopen voor 1.99€ en misschien later de rest aanschaffen.

Grijp deze unieke kans en pak het voordat de aanbieding op Steam eindigt op 18 december. Hier kun je de Metro Saga Bundle op Steam vinden.


Bespaar op Al Je Toekomstige Spellen


CDKeyNL is de beste plek om de beste spellen voor de beste prijzen te vinden. We hebben zelfs een browserextensie die je altijd helpt de beste vouchercode, coupon en de laagste prijs te vinden.

Download de extensie hier en bespaar in de toekomst!!!

Om ervoor te zorgen dat je niets mist in de toekomst, of het nu gaat om nieuwe spellen, updates van spellen of de beste kortingen, markeer onze pagina en kom af en toe terug.

Hier vind je de beste prijzen voor spellen, cadeaukaarten en zelfs als je op zoek bent naar antivirusprogramma’s, vind je die hier. Koop nu van geverifieerde CD-key verkopers op onze website. 

Blijf regelmatig CDKeyNL controleren om niets te missen.


Lees dit bericht in :

Door Kilian Kilian


Meer Relevante Artikelen