Next Fest 10-17 Juni: Aankomende Games – Steam vs. CDKeyNL

11 juni 2024 om 10:31 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Steam Next Fest is live gedurende de komende week, en je kunt je volgende videospel aanschaffen tegen een lagere prijs door prijzen te vergelijken op CDKeyNL.

Aankomende indie-games op Steam

Waar je Steam Next Fest-demos kunt spelen

Steam Next Fest juni 2024 is begonnen, een weeklang feest van aankomende spellen met honderden gratis Steam-demos en ontwikkelaars live streams. Verken het evenement en vind je volgende spel goedkoper door Steam-prijzen te vergelijken met onze vergelijkingstool.

Bekijk een paar van onze favoriete demo’s die je vandaag gratis kunt spelen en vind je volgende favoriete spel.

Tiny Glade

Tiny Glade is een ontspannend vrijbouwspel gepland voor een late 2024 release. Ontwikkelaar Pounce Light heeft hard gewerkt om een spel te creëren dat je volledige controle geeft over elke bouwsteen terwijl het chill blijft. Het is als Lego, maar mooier.

Wizard of Legend 2

Wizard of Legend 2 draait allemaal om het werpen van spreuken en er gek uitzien terwijl je dat doet. Met co-op voor twee spelers laat de demo je de rauwe kracht van vuur, water, aarde, bliksem, lucht en chaos gebruiken om vernietiging op je vijanden neer te laten dalen. Bekijk het vandaag nog.

Vergelijk prijzen van Steam Next Fest-spellen

Steam Next Fest eindigt op 17 juni en geeft je een volle week om gratis demo’s uit te proberen. We raden aan om er zoveel mogelijk uit te proberen terwijl ze beschikbaar zijn. Houd onze winkelpagina’s in de gaten voor de nieuwste deals en kortingen op aankomende indie-games wanneer de prijzen dalen! Door prijzen te vergelijken op CDKeyNL, kun je geld besparen en nooit meer uitgeven dan de aanbevolen prijs.

Bespaar geld op Steam Next Fest-spellen met CDKeyNL

GOEDKOPERE CD-KEYS KOPEN MET ALLKEYSHOP

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamenieuws, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons toevoegt aan je favorieten.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, spelcodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN