PES 2022 omgedoopt tot eFootball en gratis te spelen

8 september 2021 om 12:58 in Gaming News met no comments

Konami’s 20-jarige rivaliteit met EA en FIFA lijkt te worden voortgezet met eFootball, nu ze de naam PES voorgoed laten vallen en het spel free-to-play maken.

Door    Daniel  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

PES-NAAM VALT WEG BIJ KOERSWIJZIGING


 

Het is een belangrijk jaar voor Konami en hun voetbalspel, want ze willen de naam Pro Evolution Soccer laten vallen en voor de 2022-editie de naam veranderen in eFootball.

  what is eFootball?  

Konami heeft eFootball omschreven als “een nieuw wereldwijd merk voor een wereldwijd publiek” en ze beloven een spannender en realistischer spel.

Het is niet alleen een naamsverandering, eFootball belooft ook een aantal spannende veranderingen als ze kijken om te concurreren met de aankomende FIFA 22.

  buy eFootball cd key cheap  

Konami is afgestapt van de Fox Engine en gebruikt de Unreal Engine om verbeterde gameplay en betere visuele effecten te leveren.

De engine verandering komt als de ontwikkelaars kijken om de serie te updaten voor de volgende generatie consoles en hardware.

  is PES 2022 eFootball free?  

Een andere grote koerswijziging van de franchise is dat het spel gratis te spelen wordt, met lokale wedstrijden in het begin en andere spelmodi die via microtransacties worden vrijgespeeld.


 

EFOOTBALL STAPPENPLAN


 

Konami’s roadmap voor eFootball laat zien dat het spel zal uitkomen met negen gelicenseerde clubs, waaronder Barcelona, Manchester United, Juventus, Bayern München, en Arsenal, maar ze beloven meer in de toekomst.

In eerste instantie zal er cross-generation play beschikbaar zijn, waarbij PS4-gebruikers tegen PS5 kunnen spelen en Xbox One-gebruikers tegen Xbox Series X|S-gebruikers.

  pre-order eFootball game key cheap  

Hoewel het spel gratis te spelen is, komen er extra spelmodi die je moet kopen als je ze wilt spelen, inclusief de online competities en teambuilding-modi.

Kort na de lancering, eFootball zal hebben cross-platform wedstrijden, met inbegrip van console en PC-gebruikers, en uiteindelijk mobiel.

Er is een seizoenspas gepland, die past bij het free-to-play model, en spannend, esports toernooien.


 

ALLKEYSHOP EFOOTBALL LANCERING


 

eFootball heeft nog geen releasedatum, maar zal lanceren voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, en Mobiel.

U kunt alle beste aanbiedingen en laagste prijzen op eFootball CD sleutels, evenals spelcodes, gift cards, en besturingssystemen, hier vinden, op Allkeyshop. Zorg ervoor dat u ons bookmarked.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN