Attention

This merchant is not currently active on our website

Livecards beoordelingen en waarderingen

Alle Livecards beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over Livecards van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over Livecards heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van Livecards klanten

MIJN SLEUTEL WERKT NIET, WAT MOET IK DOEN?

Als u een product of een sleutel ontvangt en het werkt niet, moet u onmiddellijk contact opnemen met de klantenservice via het live chat-systeem. Wees bereid om screenshots te geven als bewijs.

IK WIL MIJN GELD TERUG, KAN IK DAT KRIJGEN?

Als uw sleutel niet werkt en u hebt contact opgenomen met de klantenservice, kunt u een terugbetaling krijgen. In het geval van een terugbetaling, kan het tot 72 uur duren om te worden verwerkt.

ZAL LIVECARDS MIJN CODE DOORVERKOPEN?

In sommige gevallen bieden sommige sites aan om je code door te verkopen als je hem niet kunt gebruiken en vragen ze je om op een andere koper te wachten voordat ze een terugbetaling doen. Als u zich zorgen maakt, moet u contact opnemen met hun klantenservice en om alle details vragen.

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

Livecards Info

Aanmaak Datum

01-09-2017

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

Online Chat Support

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over Livecards

Livecards is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van digitale spelcodes en cadeaubonnen. Wij werken sinds april 2019 samen met Livecards.eu en hebben geen problemen ondervonden met hun dienstverlening. Ondersteuningsschema: 24/7

Livecards en hun identiteitscontrole:

Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de winkel u aan een veiligheidscontrole onderwerpt. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: - Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. - Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op hun website. - Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op hun website.

Contact Livecards.eu

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards