SaGa Frontier 2 Remaster BEVESTIGD: Regisseur onthult dat vervolg als volgende komt

2 april 2024 om 12:27 in Gaming-nieuws, Uncategorized met Geen reacties

De Remaster van SaGa Frontier 2 komt eraan, zegt de maker van de SaGa-serie Akitoshi Kawazu. Ook al moeten we misschien even wachten op een aankondiging.

Vervolg op de Remaster van SaGa Frontier

Bevestigd: SaGa Frontier 2 Remaster voor release

Akitoshi Kawazu, de regisseur van de SaGa JRPG-serie van Square Enix, heeft fans geteased over een aankomende remaster van SaGa Frontier 2 tijdens een videoboodschap ter ere van de 25e verjaardag van de release van het oorspronkelijke spel in 1999.

Tijdens de video kondigde Kawazu nieuwe content aan voor SaGa Frontier Remastered op Android en iOS voordat hij zei dat het geen aankondiging was van een remaster van SaGA Frontier 2 en om “nog even te wachten daarop.” Hij voegde eraan toe: “Eerlijk gezegd, je zult niet teleurgesteld zijn als je wacht, dus wees gerust. Wees alsjeblieft geduldig.”

Het nieuws over een aankomende remaster van SaGa Frontier 2 zou geen verrassing moeten zijn voor fans van de legendarische serie, aangezien karakterontwerper Tomomi Kobayashi hier voor het eerst over sprak in een nu bewerkte blogpost in oktober 2023. In het oorspronkelijke bericht stond dat de SaGa Frontier 2 Remaster in 2024 zou kunnen uitkomen.

Een van de slechtst bewaarde geheimen in het JRPG-genre komt uit, en we zouden zelfs een release in 2024 kunnen zien, zo niet een release, dan is het waarschijnlijk dat we een officiële onthulling krijgen, dus blijf op de hoogte bij CDKeyNL voor meer informatie.

Over SaGa Frontier 2

SaGa Frontier 2 is een meesterwerk van vertelkunst met een verhaal dat draait om de verhalen van Gustave XIII, een verbannen troonopvolger, en William Knights, een man die de mysterieuze dood van zijn ouders onderzoekt.

Uiteindelijk komen de twee verhaallijnen samen om een bedreiging voor de wereld te onthullen. Zoals velen in het genre, wordt het plot van het spel verteld door verkenning en dialoog, met de actie die plaatsvindt in turn-based gevechten.

De beste JRPG-remasters om te spelen

Het JRPG-genre zit vol met pareltjes en eerlijk gezegd kan het kiezen van een favoriet moeilijk zijn. Ik heb net Chrono Trigger afgerond en ben nu bezig met het opnieuw spelen van Final Fantasy IX. Op onze winkelpagina’s vind je geweldige JRPG’s tegen ongelooflijke prijzen die je portemonnee niet zullen breken.

Ontdek enkele van de meest iconische en populaire games in het genre en vergelijk de prijzen van game keys om ervoor te zorgen dat je de beste deals online krijgt!

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN GAME KEYS EN BESPAAR GELD BIJ CDKeyNL

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons toevoegt aan je favorieten.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN