Speel Goat Simulator 3 gratis met Game Pass vanaf vandaag

8 december 2023 om 18:42 in Abonnementen met Geen reacties

Speel Goat Simulator 3 gratis met Game Pass vanaf vandaag. Beschikbaar op Game Pass voor PC, Game Pass voor Console X|S, en Xbox Cloud Gaming.

  Play for Free with Xbox Game Pass    

Belangrijke feiten

  • Goat Simulator 3 voegt zich bij Game Pass voor PC, Console Series X|S, en Cloud Gaming.
  • Begin met het gratis spelen van de game op 7 december 2023.
    Goat Simulator 3 Game Pass  

Goat Simulator 3 is een vervolg op het spel uit 2014, Goat Simulator (ja, ze hebben Goat Simulator 2 overgeslagen om redenen die niemand echt weet), en speelt zich af op het fictieve eiland San Angora.

Het is een eenvoudig simulatiespel, letterlijk vanaf de titel, waarbij je een geit bestuurt die chaos en vernietiging kan veroorzaken.

Het spel is een sandbox-spel, wat betekent dat spelers vrij zijn om de wereld te verkennen en te experimenteren met de natuurkundige engine van het spel. Er zijn geen specifieke doelen of objectieven.

Je kunt in feite doen wat je maar wilt, inclusief het stoten tegen objecten, likken van objecten, springen op trampolines en jezelf met katapulten in de lucht lanceren om overal chaos te veroorzaken!

Dit vervolg heeft nieuwe functies, waaronder een coöperatieve modus voor vier spelers, nieuwe locaties, nieuwe uitdagingen en nieuwe aanpassingsopties.

Goat Simulator 3 werd uitgebracht op 12 november 2022 op PC, Playstation 5, Xbox Series X|S, en mobiel voor zowel Android als iOS. Hoewel het vermeld staat op meerdere platforms, is cross-platform spelen nog steeds niet beschikbaar.

       
 

Hoe speel je Goat Simulator 3 gratis?

Met een actief Game Pass-abonnement kun je Goat Simulator 3 gratis spelen vanaf 7 december 2023.

Je zult toegang krijgen tot Goat Simulator 3 zonder extra kosten op Game Pass PC, Game Pass Console Series X|S, en Xbox Cloud Gaming.

Voor de volledige lijst van games die in december 2023 aan Game Pass worden toegevoegd, bekijk dit artikel.

 
 

Waar Goat Simulator 3 CD Key goedkoop kopen?

Heb je geen Game Pass-abonnement en ontbreekt het je aan de middelen om de volledige prijs te betalen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want Allkeyshop is hier om te helpen! Het is misschien geen gratis toegang of een gratis Goat Simulator 3 CD-sleutel, maar zeker wel het op een na beste.

Gebruik eenvoudig onze prijsvergelijkingstool om de Goat Simulator 3 CD-sleutel te vinden en te kopen tegen de laagste prijs. En omdat ons doel is om je de beste deal te bieden, zie je niet alleen waar de laagste prijs voor de cd-sleutels is, maar laten we je ook inzichten zien over de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, het kopersbeschermingsprogramma indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard, zodat je precies weet wat je krijgt en hoeveel je ervoor betaalt. Niemand houdt van verborgen kosten en verrassingen tijdens het afrekenen!

En om je besparingen verder te verhogen, kun je exclusieve Allkeyshop kortingscodes toepassen bij geselecteerde handelaren die je ook zult zien in onze prijsvergelijkingstool. Wat voor spel, welk platform, waar je ook bent, we hebben je gedekt!

Voor meer gamingnieuws, deals en updates over gratis te spelen games, blijf op de hoogte hier bij Allkeyshop!

   
 

Lees dit bericht in :

   

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN