Speel Persona 5 Tactica gratis met je Game Pass-abonnement vanaf vandaag

18 november 2023 om 13:33 in Abonnementen met Geen reacties

Speel Persona 5 Tactica gratis met je Game Pass-abonnement, want het maakt vandaag deel uit van de gratis games van november. Geniet ervan terwijl het uit de vroege toegang komt!

  Play for Free with Xbox Game Pass    

Lees dit bericht in :

   

Belangrijke feiten

  • Persona 5 Tactica voegt zich bij Game Pass voor PC, Console en Cloud Gaming
  • Begin met spelen op 17 november 2023, tegelijkertijd met de volledige release
    Persona 5 Tactica Game Pass  

Persona 5 Tactica is de nieuwste toevoeging aan de Persona-serie en heeft als doel tactische RPG-elementen te incorporeren met een rastergebaseerde strijdkaart en wijkt daarmee op de een of andere manier af van het traditionele turn-based systeem waar Persona om bekend staat.

Het spel presenteert een intense rebellie in een frans verhaal, waarin geliefde personages van de Phantom Thieves terugkeren naast nieuwe bondgenoten en tegenstanders.

Persona 5 Tactica vindt plaats in een parallelle dimensie genaamd het Metaverse, waar burgers onderdrukt worden door een tiranniek gouvernement. De Phantom Thieves worden naar het Metaverse getransporteerd en worden gedwongen om een revolutionair genaamd Erina te helpen bij het omverwerpen van de regering.

Hoewel het niet wordt geclassificeerd als een AAA-titel, heeft Persona 5 Tactica dit jaar aanzienlijke anticipatie opgewekt. Bovendien heeft de aankondiging van de inclusie in Game Pass op dag één gamers en serie-fans nog meer opgewonden gemaakt.

 
 

Hoe speel je Persona 5 Tactica gratis?

Met een actief Game Pass-abonnement kun je nu Persona 5 Tactica gratis spelen vanaf 17 november 2023, op hetzelfde moment als de volledige release van het spel.

Je hebt toegang tot Persona 5 Tactica zonder extra kosten op Xbox Game Pass PC, Console en Xbox Cloud Gaming.

Het spel markeert de 10e titel die zich deze maand bij de abonnementsservice voegt en een van de dag-één-titels.

Er worden meer games verwacht die deze maand worden aangekondigd als gratis games op Game Pass, dus blijf op de hoogte terwijl we de lijst bijwerken.

 
   
 

Waar koop je Persona 5 Tactica CD Key goedkoop?

Heb je geen Game Pass-abonnement en ontbreekt het je aan de middelen om de volledige prijs te betalen? Je bent op de juiste plek, want Allkeyshop is hier om te helpen! Het is misschien geen gratis toegang of een gratis Persona 5 Tactica-game key, maar zeker de op een na beste optie.

Gebruik eenvoudig onze prijsvergelijkingstool om de Persona 5 Tactica CD Key te vinden en te kopen tegen de goedkoopste prijs. En omdat ons doel is om je de beste deal te bieden, zie je niet alleen waar de laagste prijs voor game keys is, maar tonen we je ook inzichten over prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, het kopersbeschermingsprogramma indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard, zodat je precies weet wat je krijgt en hoeveel je ervoor betaalt. Niemand houdt van verborgen kosten en verrassingen tijdens het afrekenen!

En om je besparingen verder te verhogen, pas exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toe bij geselecteerde handelaren die je ook zult zien in onze prijsvergelijkingstool. Wat voor spel, welk platform, waar je ook bent, we hebben je gedekt!

Voor meer gamingnieuws, aanbiedingen en updates over gratis te spelen games, blijf je afgestemd hier bij Allkeyshop!

   
 

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN