Stardew Valley 1.6 Update: Alles wat je moet weten

27 februari 2024 om 19:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Stardew Valley 1.6 Update: Alles wat je moet weten

ConcernedApe, het team achter de geliefde Stardew Valley, blijft hun woord houden en vooral het respect van hun gemeenschap behouden met periodieke updates voor hun geliefde Life en Farming Sim. Sterker nog, het team heeft onlangs op de achtste verjaardag de releasedatum van versie 1.6 van Stardew Valley aangekondigd!

Stardew Valley: Wat te verwachten van versie 1.6

Er is zeker een periode van radiostilte geweest vanuit het team in de afgelopen twee jaar. Sterker nog, update 1.6 werd eind september 2023 aangekondigd, met een lijst van functies die zouden komen met 1.6. De nieuwe update belooft:

  • Een nieuw groot festival en twee kleinere festivals
  • Nieuwe knutselrecepten en items, nieuwe alternatieve keuzes voor eindspelmissies
  • Meer dan 100 dialogen, winterkleding voor de bewoners, nieuwe beloningen voor missies
  • Coöp voor maximaal 8 spelers, geheimen, nieuwe landbouwmethoden, enz.

Dit is de grootste update die Stardew Valley in de afgelopen jaren heeft ontvangen, gezien de laatste grote update was 1.5 op 21 december 2020, terwijl de meest recente kleine update was op 21 december 2021 (1.5.6). Fans van de serie zullen zeker enthousiast zijn.

Stardew Valley: Releasedatum van update 1.6 en meer

Het ConcernedApe-team heeft eindelijk besloten om het zwijgen te doorbreken en op de achtste verjaardag van Stardew Valley hebben ze eindelijk de releasedatum van de noodlottige update aangekondigd. Versie 1.6 wordt verwacht uitgebracht te worden op 19 maart 2024, en het team bedankt de gemeenschap diep voor het succes van de titel, en herinnert eraan dat ze meer dan 30 miljoen exemplaren hebben verkocht, om nog maar te zwijgen van de wereldtournee en het concert “Festival of Seasons” dat in februari begon, en de aanstaande release van het culinaire receptenboek!

Intussen, als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van titels die vergelijkbaar zijn met Stardew Valley, kun je onze toegewijde gids raadplegen: De Ultieme Gids voor de Beste ARPG Games zoals Stardew Valley.

GEÏNTERESSEERD IN STARDEN VALLEY? KRIJG HET VANDAAG VOOR EEN ONGELOOFLIJKE PRIJS MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN