Superhot Mind Control Delete komt naar Game Pass: Vergelijk nu de Abonnement Aanbiedingen

2 april 2024 om 09:48 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties
News Presented by Allkeyshop

Belangrijke Feiten

  • Superhot Mind Control Delete voegt zich bij Game Pass op 2 april 2024
  • Het is gratis te spelen voor Game Pass PC, Game Pass Console en Xbox Cloud Gaming abonnees
  • Het spel was eerder op Game Pass maar werd verwijderd in 2022


Superhot Mind Control Delete is een first-person shooter spel en het derde deel in de Superhot serie, als vervolg op de originele Superhot.

Net als het origineel beweegt de tijd alleen wanneer jij beweegt. Je zult kogels ontwijken en manoeuvreren door een slow-motion ballet van vernietiging. In vergelijking met Superhot, heeft MCD een aanzienlijk langere campagne die meer uren gameplay biedt.

Het spel introduceert roguelike elementen, waarbij je nieuwe vaardigheden en permanente upgrades ontgrendelt naarmate je vordert in het spel. Dit voegt een laag strategische besluitvorming en karakteraanpassing toe.

Superhot Mind Control Delete werd uitgebracht op 16 juli 2020. Het is nu beschikbaar om te spelen op PC, Playstation en Xbox.
Waar kun je Superhot Mind Control Delete gratis spelen?

Als je een actief Game Pass abonnement hebt, kun je vanaf vandaag, 2 april 2024, Superhot Mind Control Delete gratis spelen, opnieuw! Het spel was eerder op Game Pass maar werd verwijderd in 2022. Als je dit spel nog niet hebt geprobeerd, bekijk dan recensies en Reddit-forums erover en je zult zien waarom dit een must-play is!

Het is beschikbaar voor Game Pass PC, Game Pass Console en Xbox Cloud Gaming abonnees.Superhot Mind Control Delete is het tweede spel dat deze maand aan de service wordt toegevoegd. Het maakt deel uit van de eerste golf spellen die in april 2024 gratis beschikbaar worden gesteld op Game Pass. Momenteel zijn er 9 bevestigde spellen op de lijst, waarvan er 6 op dag één worden gelanceerd.

Vandaag wordt ook F1 23 beschikbaar op Xbox Cloud Gaming. Het populaire racespel werd toegevoegd aan GP medio januari van dit jaar.

Wat betreft ander Game Pass nieuws, de spellen die de service op 15 verlaten zijn nog niet bekendgemaakt. Dus blijf op de hoogte terwijl we dat direct melden zodra het bekend is.

Waar kan ik Superhot Mind Control Delete game keys kopen tegen de goedkoopste prijs?

Heb je geen Game Pass? Dan ben je op de juiste plek! Allkeyshop kan je helpen om enorme besparingen te realiseren wanneer je videogames zoals Superhot Mind Control Delete koopt, gewoon door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het zal je helpen om de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek nu de ervaring van Superhot Mind Control Delete: Vergelijk CD Key Prijzen op Allkeyshop.

Om je besparingen nog meer te vergroten, kun je de exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toepassen bij geselecteerde handelaars die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Ons belangrijkste doel is om goedkope game keys veilig te kopen, dus je zult niet alleen de laagste game key prijzen zien, maar je krijgt ook inzicht in prijsgeschiedenis, winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor PayPal en creditcard.Of waarom probeer je niet Game Pass eens voor een maand om alle voordelen en voordelen ervan te ontdekken? Hier zijn onze beste aanbiedingen voor Game Pass prijzen, of het nu voor PC of console is.ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN