The Sinking City opent Pre-Orders met nieuwe trailer

Door Rhyn uit mei 11, 2019 Blog met Geen commentaar
 

De Lovecraftian mysterie en het onderzoek spel The Sinking City is nu voor pre-orders. Eerder gepland om in maart vrij te geven, heeft de ontwikkelaar Frogwares hun programma recht gekregen en zal het spel volgende maand lanceren. Om fans van het genre opgewonden (en hen te overtuigen om pre-order), een nieuwe trailer presentatie van de lof van het spel heeft garnered van critici tot nu toe.The Sinking City zal hebben spelers die de rol van Charles W. Reed, een prive-oog met bovennatuurlijke vermogens die hem in staat stellen om te reconstrueren criminaliteit scènes en situaties nauwkeurig af te leiden. Zijn capaciteiten komen op een prijs, hoewel, als ze sleepboot weg bij reed de geestelijke gezondheid elke keer dat hij ze gebruikt. Nochtans, zal hij zich op zijn giften moeten baseren als hij het geheim achter de overstroming van Oakmont moet oplossen en waarom zijn inwoners plotseling hun meningen verliezen.

U een beter gevoel van het spel met de pre-order/accolade trailer hieronder:

 

Te oordelen naar alle lof van het spel heeft gekregen tot nu toe, het spel is de vormgeving tot een must-have voor beide fans van de werken van H.P. Lovecraft en onderzoek games. Het is belangrijk om op te merken hoewel dat er geen werkelijke beoordelingen voor het spel nog beschikbaar en de meeste critici zijn alleen in staat om te controleren onvoltooide builds van het spel.

The Sinking City is ingesteld op 27 juni te lanceren voor PC, Xbox One en PS4. Het spel is een epische spelen opslag exclusief op PC.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


The Sinking City laat zien een volle waarde aan gameplay

 

The Sinking City is een nieuw Lovecraftian onderzoek spel van Frogwares. Kijk hier naar een volle waarde aan gameplay.


AllKeyShop Rewards Program