Trine 4 The Nightmare Prince Herzieningsronde-omhoog

8 oktober 2019 om 07:18 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Trine 4 The Nightmare Prince is een vervolg dat niemand dacht dat het nodig was. Trine 3 had zo weinig contact met de charme en de haak van de serie dat het zijn eigen publiek vervreemdde en een slechte smaak in de mond van de fans achterliet. Ontwikkelaar Frozenbyte was echter nog niet klaar om zijn baby op te geven.Nu, Trine 4 is minder dan een dag verwijderd van de lancering en de critici hebben hun kans gehad om het spel binnenstebuiten te keren. Dus wat hebben de critici te zeggen? Hier is een overzicht van een aantal van de vroegste recensies die worden geplaatst:


EUROGAMER — Recommended

“Schandalig mooi en nieuw verfijnd, Frozenbyte’s serie slaat eindelijk goud.”

– Rick Lane


IGN — 8.5/10

“Trine 4 is mooi en misschien een beetje te eenvoudig voor solospelers, maar het schijnt schitterend in coöp.”

– Mitchell Saltzman


DESTRUCTOID — 7/10

“Het is een gemakkelijke aanbeveling voor platformfans, maar het is ook gewoon een leuke tijd.”

– Peter Glagowski


PC GAMER — 73/100

“Puzzelontwerp doet het zware werk voor Trine 4, een leuke maar uiteindelijk holle ervaring.”

– Luke Kemp


GAME REVOLUTION — 4/5

“Of je nu alleen bent, met vrienden, of in een doos woont, Trine 4 is een oud schoolse co-op avontuur dat de moeite waard is om mee te nemen.”

– Alex Santa Maria


GAMING TREND — 90/100

“Hoewel het verhaal en de actie een beetje te weinig diepgang hebben en verloren gaan in de complexiteit van de puzzels, vond ik dit een van de beste ervaringen op de Switch.”

– T.K. Hale


GAMING NEXUS — 8.5/10

“Of je nu ervaring hebt met de serie of dat dit je eerste keer is, Trine 4 is een eenvoudig en ontspannend puzzelavontuur waar iedereen van kan genieten.”

– Russell Archey


XBOX TAVERN — 9.3/10

“Alles aan het spel – van het briljante gebruik van de natuurkunde, via de wonderlijk vormgegeven wereld tot de voortdurend boeiende gameplay – is een stapje hoger dan de meeste andere titels die er bestaan.”

– Jamie Collyer


Hoewel het weinig doet om spelers te betrekken bij het verhaal, zorgt de terugkeer naar de klassieke 2D-platformafwerking van het spel voor een plezierig avontuur van begin tot eind. Liefhebbers van platformactie- en puzzelspellen en liefhebbers van coöp-ervaringen kunnen met Trine 4 geen kwaad.

Trine 4 The Nightmare Prince wordt op 7 oktober gelanceerd voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch.


AllKeyShop Rewards Program