Twitch Streamer Partnership Program

2 Commentaar


zegt op mei 06, 2019, 20:47

Beste CDKeyNL, Ik ben Roy ook wel bekend als AkaRoij (Twitch).

Ik zou graag een partner van jullie worden om mijn kijkers wat te kunnen geven, ik ga vanaf morgen een aantal keer per week streamen (Dit deed ik al maar ik heb nu 3 dagen een nieuwe pc en kan morgen mijn 2e beelscherm pas gebruiken.) Ik stream al sinds 2013/14 ongeveer en heb dus wel wat ervaring. Ik hoop dat ik de kans krijg!

MVG, Roy Dursun

zegt op juni 03, 2019, 19:25

Hello akaroij,

To join the partnership you must have at least 5 average viewers and over 30 hours of streaming in the last 30 days.

Once you reach that, you can contact me at hakura@allkeyshop.com so we can see that together.

Kind regards,
Hakura
Allkeyshop Marketing & Partnership Manager

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

Newsletter