Zou Mortal Kombat 11’s Joker Teasing Injustice 3 kunnen zijn?

24 januari 2020 om 08:23 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

De Joker zal binnenkort toetreden tot het bloedbad dat Mortal Kombat 11 is en hij is al het opwekken van opwinding in ware Joker mode met wat lijkt te zijn een plaaggeest van NetherRealm’s volgende project. De plaaggeest is ingebouwd in de introdialoog van het personage wanneer het geconfronteerd wordt met een spiegelgevecht.De eerste Joker begint met een quipping, “We zullen het moeten doen als het dynamische duo,” duidelijk een verwijzing naar zijn rivalen, Batman en Robin. Joker 2 reageert dan met: “Slechts twee van ons?! Dat is een onrechtvaardigheid!” Joker 1 sluit het dan af met, “Wat we met een derde zouden kunnen doen!”

Creatieve regisseur Ed Boon was snel in staat om de geruchten te verdubbelen of aan te wakkeren, afhankelijk van hoe je zijn nogal dubieuze ontkenning interpreteert. Je kunt zijn tweet en de Joker intro hieronder bekijken:

Veel Batman-fans wezen er ook al snel op dat het gewoon een verwijzing kon zijn naar de Batman Three Jokers miniserie die onder het DC Black-label werd gepubliceerd. De vermelding van “onrechtvaardigheid” heeft ons er echter nog steeds van overtuigd dat er een derde game in de DC vechtserie in de maak is.

De Joker sluit zich officieel aan bij het Mortal Kombat 11 rooster op 4 februari. Degenen die het Kombat Pack hebben gekocht, krijgen op 28 januari vroeg toegang. Mortal Kombat 11 is beschikbaar op de PC, Xbox One, PlayStation 4, Switch en Stadia.


AllKeyShop Rewards Program