Koop Lemnis Gate PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Lemnis Gate spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Lemnis Gate rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Lemnis Gate PS4?

Koop Lemnis Gate op de PS4 voor 16,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store FR bij 4 vertrouwde verkopers die 4 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels.Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
28 september 2021
Officiële website
Ontwikkelaar
Ratloop Games
Uitgever
Frontier Developments Plc
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Strategie Shooter

OVER DIT SPEL


Lemnis Gate is een combinatie van turn-based strategie en een multiplayer FPS ontwikkeld door Ratloop Games Canada. Een spel van Lemnis Gate bestaat uit twee rondes, elke ronde bestaat uit 5 afwisselende beurten, een beurt is 25 seconden van real-time waar het spel speelt als een normale FPS kies een operative om te spelen als en beginnen met het veroveren van doelstellingen, het doden van spelers, het opzetten van toekomstige beurten, enz. Maar je tegenstander observeert je acties en nadat je 25 seconden voorbij zijn is het hun beurt, zij spelen hun beurt uit maar met jouw beurt er bovenop, zij kunnen de vorige jou stoppen met te doen wat je in de vorige beurt deed, in de derde beurt overlappen de vorige twee beurten elkaar, enzovoort, tot uiteindelijk alle tijdlijnen samenkomen en de laatste beurt beslist wie die ronde wint.

   
  • Elke beurt kies je als welke operative je wilt spelen; elke operative heeft verschillende wapens en unieke vaardigheden, weten wie te spelen en wanneer is essentieel, wil je toekomstige beurten opzetten door schilden in te zetten op specifieke gebieden, choke points opzetten door giftige bassins te creëren, of belangrijke doelwitten vermoorden met een sniper die de downtime kan vertragen.
  • Er kan van alles gebeuren in een spel Lemnis Gate, elke beurt is een kans om fouten uit het verleden te herstellen of je op te stellen voor toekomstige beurten, dus wees creatief en ontwikkel gelaagde spelplannen, het is pas voorbij als de dikke dame zingt.
  • Er zijn genoeg manieren om Lemnis Gate te spelen, offline hot-seat mode of online multiplayer, 1v1 duels of 2v2 teams matches. Er zijn meerdere en bekende spelmodi om uit te proberen Retrieve XM gaat over het terugvinden van verspreide XM orbs over de kaart en ze terug te brengen naar je gate, Domination is een spelmodus waarin je objectives verovert door erop te schieten, Seek and Destroy aanvallers proberen het objective te vernietigen terwijl de verdedigers het verdedigen.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Lemnis Gate

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Lemnis Gate op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Lemnis Gate uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen