Koop Clash Artifacts of Chaos PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Clash Artifacts of Chaos spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Clash Artifacts of Chaos rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Clash Artifacts of Chaos PS5?

Koop Clash Artifacts of Chaos op de PS5 voor 16,80€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store US bij 5 vertrouwde verkopers die 10 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
9 maart 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
ACE Team
Uitgever
Nacon
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


De krijger Pseudo en het wezen onder zijn hoede gaan op een verraderlijke reis naar de uithoeken van vreemde landen omdat ze worden achtervolgd door huurlingen van een vijand met onvoorstelbare macht.

 
  • De planeet en de beschavingen van Zenozoik wemelen van de fascinerende mensen, dieren en landschappen, met zowel surrealistische als punkfantasie-inspiraties. Verken deze fascinerende plek en leer meer over de mensen, geografie en historische geheimen.
  • Je beste wapens zijn je vuisten en je snelheid. Het is aan jou om elke kans aan te grijpen om te winnen en fouten te vermijden die snel fataal kunnen zijn. Je kunt aanvallen, ontwijken, verdoven, blokkeren, een parry pareren om een speciale aanval uit te voeren, en overschakelen naar first-person view om unieke vaardigheden uit te voeren.
  • Tijdens je zoektocht kun je verschillende vechtkunsten oppikken en daar vrij tussen wisselen, afhankelijk van de omstandigheden, het type vijand en je wensen. Je kunt je eigen kenmerkende stijl ontwerpen door je aanvallen te upgraden en je eigenschappen te verbeteren naarmate je overwinningen behaalt.
  • Je kunt een dobbelspel spelen met je tegenstander voordat je begint te vechten, en de winnaar mag de voorwaarden van het gevecht bepalen, wat vaak in zijn voordeel is. Het Ritueel beslist niet wie het gevecht wint of verliest, maar biedt een kans om van te profiteren als je wint of een uitdaging om te overwinnen als je verliest.
  • Je zult verder reizen dan je ooit voor mogelijk had gehouden in je zoektocht naar de Grote Artefacten waarmee je Gemini kunt vernietigen. Je moet je verleden onder ogen zien en je verdiepen in de oorzaken van de onstabiele beschaving van Zenozoik, terwijl je de huurlingen die achter je aanzitten afweert en een band smeedt met de Boy.

Pre-Order Bonus


Bestel het spel vooraf en ontvang het basisspel plus de Lone Fighter Pack DLC.

 
  • Clash: Artifacts of Chaos
  • Lone Fighter Pack DLC – bevat twee exclusieve body paints.

ZENO EDITION


De Zeno-editie bevat het basisspel, de Lone Fighter Pack DLC, het Supporter Pack, het officiële digitale artbook en de originele soundtrack van het spel.

 
  • Clash: Artifacts of Chaos
  • Lone Fighter Pack
    • 2 exclusieve body paints
  • Supporter Pack
    • 2 op Zeno Clash geïnspireerde pantsersets voor Pseudo
    • 3 customization items voor The Boy
    • Een exclusief artefact dat wordt gebruikt in het Ritueel
  • Het officiële digitale kunstboek
  • Originele soundtrack
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Standard Edition
Zeno Edition

Prijsgeschiedenis van Clash Artifacts of Chaos

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Clash Artifacts of Chaos op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Clash Artifacts of Chaos uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen