Bekijk de Gears 5 Xbox One X Unboxing Plus New Trailers

Door Rhyn uit augustus 12, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Xbox Game Studios en The Coalition hebben onlangs een heleboel nieuwe informatie voor Gears 5 uitgebracht. Eerst, kondigden zij aan dat het spel is gegaan goud, dat is industrie-piek voor ontwikkeling is voltooid en het spel is klaar voor lancering. Ze hebben ook een nieuwe set van video’s uitgebracht om fans nog meer enthousiast te maken voor het spel.In totaal zijn er drie nieuwe video’s uitgebracht. De eerste video gaat over de nieuwe 3-speler co-op mode genaamd Escape. De volgende video beschrijft de Map Builder van het spel, waarmee spelers hun eigen levels voor Escape kunnen maken. Tot slot krijgen we een unboxing voor de limited edition Gears 5 Xbox One X-bundel, die een thematische console, een lief uitziende controller en het spel zelf bevat.

Je kunt alle drie de video’s hieronder bekijken:

 
 
 

Het Xbox-team onthulde de volledige prestatielijst van de game om het spel te vieren door het goud te gaan vieren in een bericht op de officiële Xbox-website. Als je wilt weten wat voor uitdagingen je te wachten staan, kun je de volledige lijst hier bekijken.

Het team kondigde ook aan dat ze naar de Gamescom 2019 komen om het spel uitgebreid te bekijken. Ze maken deel uit van de Opening Night Live pre-ceremonie die op 19 augustus wordt gehouden. Ze onthullen de nieuwe Horde-stand rond 16.00 uur ’s middags om 17.00 uur ’s middags, 17.00 uur ’s middags en 17.00 uur ’s middags ’s middags. Ze debatteren ook voor het eerst in de verhaallijn van het spel om ongeveer 19 uur ’s avonds in de BST/8 uur ’s avonds in de BST/8 uur ’s avonds.

Gears 5 wordt op 10 september gelanceerd voor PC en Xbox One. Vooraf bestelt je het Terminator Dark Fate-personagepakket met Sarah Connor en de T-8000 uit de film, plus de Vector Lancer Skin en 7 dagen Boost. Je hebt een actief Xbox Game Pass-abonnement nodig plus een Xbox Live Gold-abonnement voor Xbox One-spelers om de vooruitbestellingsbonus in te wisselen.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


U kunt de tandwielen 5 technische testclient nu al voorladen

 

De technische test van Gears 5 gaat morgen van start. Lees verder om te weten te komen hoe je het spel nu kunt voorladen, plus andere details die je niet wilt missen.


AllKeyShop Rewards Program