De beste PC games 2022 | November

30 november 2022 om 12:26 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Hier zijn je beste PC-games 2022-ranglijst voor oktober, en het video games en gaming nieuws waar je het meest naar hebt gezocht op onze site.

Van de best verkochte videogame tot de populairste PC-games, inclusief aankomende videogames, nieuwe PC-games, multiplayer of singleplayer, dit zijn je favoriete PC-games die je goedkoper vond op onze winkelpagina’s.

 

Door  Author: Dawynci  Dawynci   | Leestijd: 3 min

Lees dit bericht in :

 
  De beste PC games 2022  

  Beste Games PC 2022 – TOP 10 – November week 5

     

Moet je lezen:

 
 

JOUW TOP PC GAMES IN NOVEMBER 2022 – WEEK 5


 
 • Black Friday deals zijn er en we zien de prijzen van veel games op de officiële platforms dalen!

Maar de beste aanbiedingen zijn nog steeds te vinden in online winkels.

Bekijk de tips uit de FIFA 23 review om te weten waar je goedkoper je game sleutel kunt kopen.

 
 • FIFA 23 PC is 40% afgeprijsd op de officiële Origin, Steam en Epic platforms en daalt naar 50% korting met onze promo code, net als Football Manager 2023 CD keys.
 
 • Red Dead Redemption 2, dat naar de 3e plaats is gestegen en een van de beste games van de afgelopen 10 jaar is, is nu 79% afgeprijsd voor de standaard en Ultimate edities, vergeleken met 67% korting op Steam of Epic Games.
   
 • God of War Ragnarok PS4/PS5 (HIER in de aanbieding met 30% korting) profiteert met zijn 5 miljoen verkochte exemplaren in 1 week van zijn oudere broer op PC.

De prijs van God Of War heeft momenteel 50% korting in verschillende online winkels, veel beter dan de 25% Black Friday prijs op steam.

 
 • Nog meer besparingen voor Cyberpunk 2077 die 15% goedkoper is dan op de officiële platforms!
 
 • Elden Ring is afgeprijsd tot ongeveer 33%, evenals het onlangs verschenen Evil West, waarin je in singleplayer of co-op op vampieren kunt jagen in het Amerikaanse Wilde Westen.
 

Online winkels hebben hun voorraad cd-sleutels blijkbaar nog niet ontvangen, wat de nog steeds hoge prijzen enkele dagen voor de release zou kunnen verklaren.

 
 • COD MW 2 profiteert ook niet van de grote Black Friday kortingen en het is beter om een Steam Card of een Battlenet Card te kopen om je account te crediteren en dan je aankoop direct op het platform te doen.
 
 • Houd er rekening mee dat de prijzen tijdens deze uitverkoop sterk veranderen, en dat aan alle promoties een einde komt. Op de officiële platforms zal veel eindigen op 29 november. Gelukkig is dit bij andere online winkels niet het geval!
  Uit de top 10 : Sonic Frontiers, Dying light 2, World of Warcraft Dragonflight
 

Jouw top PC-games in November 2022 – Week 4:

 
 • Call of Duty: Modern Warfare 2 staat na drie weken nog steeds in de top 10 van beste games, maar heeft geen prijsdaling. Als je hem goedkoper wilt kopen, kun je nog steeds het beste een Steam-cadeaukaart kopen en hem op die manier inwisselen om een paar euro te besparen. 
 
 • Aan de andere kant is FIFA 23 te koop voor €20 minder dan de officiële prijs, en kun je ook een God of War CD key krijgen voor 43% minder. 
   
 • Halloween wekt de doden en de zombies van Dying Light 2, dat profiteert van de release van de nieuwe DLC “Bloody Ties” om nog meer spelers te infecteren. Je kunt een geweldige korting van bijna 40% vinden voor Dying Light 2 als je je durft te wagen in zijn vijandige en brute open wereld waar maximaal vier spelers in co-op kunnen spelen.
 
 • Twee jaar na Shadowlands komt World of Warcraft: Dragonflight is de 9e grote uitbreiding voor WoW, en ter voorbereiding op de release op 29 november heeft Blizzard een nieuwe Mythic+ testfase aangeboden van 17 tot 21 november. 

Als je nog steeds geen preorder hebt geplaatst, kun je dit artikel lezen, waarin we elke editie hebben uitgesplitst om je te helpen.

Het vinden van een gereduceerde prijs voor Dragonflight is moeilijk; je kunt beter een Battlenet €50 gift card kopen, die momenteel wordt verkocht voor net geen €48. 

 

Uit de top 10 :

New World, Victoria 3


 

Jouw top PC-games in November 2022 – Week 3:

 
 • Modern Warfare 2 blijft records breken, na slechts 10 dagen heeft het spel meer dan 1 miljard dollar vergaard! 

Zelfs sneller dan Black Ops 2 die deze prestatie in 15 dagen neerzette. Maar het is waarschijnlijk nog niet voorbij, want Infinity Ward heeft aangekondigd dat Season 1 op 16 november van start gaat.

 
 • Met het WK slechts enkele dagen voor de boeg zijn voetbalfans hard aan het trainen om hun dreamteam in zowel FIFA 23 als Football Manager 2023 binnen te halen.
 
 • God of War, dat nog steeds voor 20€ minder wordt verkocht dan op de officiële platforms, profiteert van de release van God of War Ragnarok op PS4/PS5 deze 9 november om de 5e plaats van het klassement terug te winnen.
 
 • New World beleeft een nieuwe piek in spelers na een grote update en de opening van servers speciaal voor nieuwe personages.

Of het nu voor de standaard of deluxe versie is, je bespaart minstens 10 euro met onze promo codes.

 
 • De beroemdste egel is terug in een snel, hectisch avontuur vol puzzels, verkenning, vreemde ontmoetingen en tactische gevechten.

Ook hier betaal je 10 euro minder als je de prijzen voor Sonic Frontiers vergelijkt.

 

Uit de top 10 :

Rocket League, Resident Evil Village Winters’ Expansion, Gotham Knights


 

Jouw top PC-games in November 2022 – Week 2:

 
 • Modern Warfare 2 is iets goedkoper met een kortingscode van 8%, waarbij je het beste een Steam Gift Card van 50 of 100 euro kunt kopen om je account te crediteren en Call of Duty op Steam te kopen. 
 
 • FIFA 23 profiteert nog steeds van een prijsverlaging van meer dan 20 euro, en Cyberpunk is eindelijk weer onder de 30 euro. 
 
 • Het uitstekende Rocket League, dat in 2015 voor het eerst werd uitgebracht, is nu gratis te spelen en komt in seizoen 8 met een Halloween-evenement, Haunted Hallows 2022. 
 

Als je het spel nog niet hebt gekocht, vergelijk dan de prijzen van het spel plus uitbreiding en Resident Evil Village Gold Edition om uit te vinden wat het beste plan is. Momenteel kan je ze het beste apart kopen, maar dat kan snel veranderen met een promo code! 

 
 • Football Manager 2023 is nog steeds beschikbaar voor pre-order en zal waarschijnlijk volgende week na de officiële release het podium opschudden.
 

Uit de top 10 :

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Persona 5 Royal


 

Jouw top PC-games in November 2022 – Week 1:

 
 • Task Force 141 heeft met succes de eerste plaats in de Top 10 geïnfiltreerd. Het is moeilijk om Call Of Duty Modern Warfare 2 goedkoop te vinden. De beste oplossing is om een Steam-cadeaukaart van €50 of €100 te kopen en het geld aan je account toe te voegen voordat je het spel rechtstreeks op Steam koopt. 
 
 • Gotham Knights schuift deze week de Top 3 binnen, vlak achter FIFA 23, met beide verkopen voor 20 euro minder dan de officiële prijs. 
   
 • Football Manager 2023 klampt zich vast aan de 6e plaats. De beste voetbal management sim van het jaar komt officieel uit op 8 november, maar je kunt de early access ervan spelen als je het spel vooraf bestelt. 
 
 • Victoria 3 debuteert deze week in de Top 10, meer dan tien jaar na de release van Victoria 2. Victoria 3 speelt zich af tussen 1836 en 1936, waar je een ideale wereld moet opbouwen terwijl je ambitie en ontwikkeling in evenwicht moet brengen.
 

Uit de top 10 :

GTA 5, Scorn, Forza Horizon 5