Kopen Cyberpunk 2077 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Cyberpunk 2077 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Cyberpunk 2077 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Cyberpunk 2077?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Cyberpunk 2077 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
9 december 2020
Official website
Developer
Cd Projekt Red
Publisher
Cd Projekt Red
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur RPG FPS Open wereld Rijke verhaallijn ... Geweldige muziek Verkenning Firstperson Scifi Cyberpunk Sfeervol Singleplayer Actie-RPG Futuristisch Gewelddadig Aanpasbare personages Volwassen Naaktheid Meeslepende sim

OVER DIT SPEL


Stap in de slechtste stad om te wonen, Night City, waar de armoede de bevolking teistert en het geweld torenhoog is.

 • Speel als V, een huurling die op jacht is naar een uniek implantaat dat zijn gebruiker onsterfelijkheid zou kunnen schenken. Pas V aan uw speelstijl aan, van geslacht tot vaardigheden.
 • Verkrijg en rust breed scala aan cybernetische verbeteringen die verschillende vaardigheden en boosts verlenen.
 • Verken een enorme open wereld, gebouwd met veel aandacht voor detail en een ongekende verticaliteit.
 • Elke beslissing die je neemt en elke actie die je onderneemt kan de loop van het verhaal veranderen en leiden tot verschillende gevolgen.

Recensies


Cyberpunk 2077 is een game die je tussen alle actie-op-maat ook een aantal unieke ervaringen geeft.

Power Unlimited

 

Verder is Cyberpunk 2077 ‘gewoon’ een heel erg goede rpg.

Gamer.nl

Standard Edition (Digital) | GOG Standard Edition (Digital) | Standard Edition (Physical):


Collector’s Edition (Physical):


 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Cyberpunk 2077: Wat zit er in elke editie

 

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 10
 • CPU: Intel Core i5-3570K, AMD FX-8310
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 70 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 780, AMD Radeon RX 470
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i7-4790, AMD Ryzen 3 3200G
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 70 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD AMD Radeon R9 Fury
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 42 aanbiedingen van 19,78€ tot 61,74€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
GOG KEY EMEA : For EUROPE, MIDDLE EAST and AFRICA ONLY. Requires GoG Launcher App in order to play the game and an EMEA IP adress. You need to create a free account here in order to download Cyberpunk 2077 from GoG Plateform . Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Gog EU Key. Requires an European IP address in order to download Cyberpunk 2077 . Read the description on the store to verify languages available before buying.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Cyberpunk 2077. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Jurry0503 says on 26 april 2023 om 01:18:23

Cyberpunk 2077 is een open-world action role-playing game met adembenemende graphics en een uitstekende soundtrack. Het speelt zich af in een dystopische megastad in de toekomst waar technologie en criminaliteit hand in hand gaan. Hoewel het spel kritiek heeft gekregen vanwege technische problemen en bugs bij de lancering, biedt het nog steeds een boeiende ervaring voor liefhebbers van het cyberpunk-genre en open-world games. De ontwikkelaars hebben sindsdien ook gewerkt aan het verbeteren van het spel.

Rating: 5/5
GeneralM13 says on 6 december 2022 om 13:27:10

Als je door de geflopte release van 10 December 2021 en alle kritiet uit het verleden het spel nogthans niet gekocht hebt dan is het nu misschien tijd om er eens opnieuw over na te denken.
Projekt CD RED heeft al zijn liefde en aandacht in het spel gestoken en dat is te merken, meerdere grote updates en QoL patches hebben ervoor gezorgd dat het spel nu velen malen beter te spelen is!
Daarnaast is de Netflix series Cyberpunk Edgerunners ook nog eens zeer goed ontvangen bij het publiek en met dat en de aankomende release van de Witcher 4 is duidelijk te zien dat hun games en series zich in de goede richting zullen ontwikkelen!

Dat gezegd is de reis door Night City vol meesleep en verrassingen en als je van RPG’s en spellen zoals GTA5 houd is Cyberpunk 2077 zeker weten een aanrader!

Rating: 5/5
Jesse says on 2 oktober 2022 om 20:49:24

dit spel heeft in de tijd veel updates gehad en begint nu langzaam weer populair te worden. het spel verdient daarom ook de aandacht die het oorspronkelijk verdient had daarom geef ik het nu een 5/5

Rating: 5/5
SirMagnetronNL says on 30 november 2020 om 01:08:06

Dit wordt waarschijnlijk het spel van 2020. Hoop dat dit echt een top spel is!

Rating: 5/5
koektopia says on 26 november 2020 om 10:00:39

Ik ben zo hyped voor deze game ik denk dat ik hem meteen ga kopen als hij uitkomt, het ziet er echt gewelidg uit. en ze hebben de game 7 jaar geleden aangekondigd dat betekent dat ze nog langer bezig zijn is dat niet heel veel potentie.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards