Indivisible nu gratis te spelen op Game Pass PC, console en cloud

28 februari 2024 om 09:34 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties
News Presented by Allkeyshop


Belangrijke feiten

  • Indivisible voegt zich opnieuw bij Game Pass op 28 februari 2024
  • Het is gratis te spelen op Game Pass PC, console en xCloud
  • Het is momenteel met 85% korting verkrijgbaar op GOG

Indivisible is een actievol platformspel met role-playing-elementen dat indruk maakt met handgetekende animatie en een uniek gevechtssysteem in real-time. Hier speel je als Ajna, een moedige jonge vrouw die op een missie gaat om haar wereld te redden van vernietiging.

Onderweg rekruteer je personages voor je zaak. Er zijn meer dan 30 incarnaties die je kunt rekruteren tijdens het spel, elk met hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Tijdens gevechten kun je snel tussen hen wisselen om krachtige combo’s te ontketenen.

De wereld van het spel is uitgestrekt en divers, en je zult verschillende omgevingen verkennen, van weelderige bossen tot bruisende steden. Het spel heeft ook een rijke verhaallijn vol wendingen en verrassingen.

Indivisible werd uitgebracht in oktober 2019 voor pc, Playstation 4 en Xbox One. Later werd het uitgebracht voor Nintendo Switch in april 2020.Waar kun je Indivisible gratis spelen?

Als je een actief Game Pass-abonnement hebt, kun je vanaf vandaag, 28 februari 2024, gratis Indivisible spelen. Het is beschikbaar op Game Pass PC, console en Xbox Cloud Gaming.

Zoals langdurige Game Pass-abonnees zich zullen herinneren, maakte dit spel al eerder deel uit van de service, maar om een ​​of andere reden werd het teruggetrokken en nu opnieuw toegevoegd.

Voor de volledige lijst met toegevoegde games aan Game Pass februari 2024, bekijk dit artikel. Heb je al een exemplaar van de laatste game van deze maand? Bekijk dan de line-up van gratis games voor Game Pass maart 2024, die al 5 bevestigde titels heeft!

In ander nieuws over Indivisible is het spel nu in de uitverkoop op GOG. Het is momenteel met 85% korting verkrijgbaar tot 2 maart 2024!

Waar kun je de gamekeys van Indivisible kopen voor de laagste prijs?

Heb je geen gamingabonnement? Je bent op de juiste plek! Allkeyshop kan je helpen om enorme besparingen te behalen wanneer je videospellen zoals Indivisible koopt, gewoon door onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je de laagste prijs van videospellen in realtime te vinden!

Ontdek nu de ervaring van Indivisible – Vergelijk CD-keyprijzen op Allkeyshop.

Om je besparingen nog meer te verhogen, pas je de exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toe bij geselecteerde handelaars die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Ons belangrijkste doel is om goedkope gamekeys veilig te kopen, dus je ziet niet alleen de laagste gamekeyprijzen, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelrecensies, beschikbare kopersbeschermingsprogramma’s en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN