Xbox Game Pass maart 2024: Schema van bevestigde titels

26 februari 2024 om 15:41 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Oorspronkelijk gepubliceerd op 26 februari 2024

News Presented by Allkeyshop


Hier zijn de bevestigde titels voor golf 1 en 2 die in maart 2024 naar Game Pass komen. De line-up omvat het eerste Blizzard-spel dat de dienst betreedt met Diablo 4 op de 28e.


Belangrijke feiten

 • 14 titels zijn bevestigd om zich aan te sluiten bij de gratis games line-up van Game Pass in maart 2024
 • Het eerste Blizzard-spel staat volgende maand gepland om de service te betreden met Diablo 4
 • Open Roads, dat oorspronkelijk vorige maand gepland stond maar werd uitgesteld, wordt deze maand op dag één uitgebracht
 • Ook zijn drie titels voor Game Pass april 2024 onthuld, waaronder de belangrijke release F1 23.

Twee maanden in wat lijkt op een fantastisch jaar voor gaming. Het moet gezegd worden, januari en februari hebben ons echt goede line-ups gegeven met Game Pass. En dan nog te zwijgen over de verrassingen!

Slechts een paar dagen geleden verraste Dead Island 2 iedereen met zijn inclusie in zowel Game Pass als de Playstation Plus-services. Of dit soort verrassingen iets is wat we elke maand kunnen verwachten, weten we niet, maar het is zeker iets dat we volledig zullen verwelkomen en waarderen. Elke maand!


Xbox Game Pass March 2024


Xbox Game Pass maart 2024 Meedoen Titels

Update 20 maart – Deze maand zijn er 5 nieuwe titels toegevoegd, waaronder Terra Invicta, een ander spel dat momenteel in Early Access/Game Preview is. Hot Wheels Unleashed 2 maakt ook deel uit van de lijst en volgt de beweging van MLB The Show met zijn voorganger die de dienst verlaat en wordt vervangen door de nieuwste versie. Aangezien we het einde van de maand naderen, onthulde de update ook de eerste drie games die volgende maand meedoen.


Game Pass March 2024 Free Games Wave 2


Update 11 maart- NBA 2K24 is onder de radar gevlogen en is zojuist aan Xbox Game Pass toegevoegd zonder voorafgaande aankondiging of marketingpromoties. Het is echter belangrijk op te merken dat de toevoeging alleen geldt voor console en cloud. PC Game Pass-abonnees hebben nog steeds geen toegang tot het spel.

Update 9 maart – Er zijn meer games toegevoegd aan de eerste golf van games die zich deze maand bij Game Pass zullen voegen. De lijst bevat Paw Patrol World, SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated, Control Ultimate Edition en No More Heroes 3. Er is ook beweging met games die de service verlaten, aangezien Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered, eerder aangekondigd om op de 15e te vertrekken, dat niet meer zal doen.


Game Pass March 2024 Free Games Wave 1


De service is begonnen met 5 bevestigde titels waarvan er binnenkort meer worden aangekondigd. Van de vijf is Diablo 4 het eerste spel van Blizzard dat de service betreedt sinds de overname van Activision door Microsoft.

We kijken ook naar drie dag-één lanceringen, waaronder Open Roads, dat oorspronkelijk vorige maand zou worden uitgebracht. Het is tot nu toe een erg goede line-up en we kunnen niet wachten om de volgende golf of golven voor Game Pass maart 2024 te zien.


Hier is een snel overzicht van alle Game Pass maart 2024 Gratis games die momenteel zijn bevestigd: • Warhammer 40,000: Boltgun – March 5
 • Paw Patrol World – March 7
 • NBA 2K24 – March 11
 • SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated – March 12
 • Control Ultimate Edition – March 13
 • No More Heroes 3 – March 14
 • Lightyear Frontier – March 19 (day-one)
 • MLB The Show 24 – March 19 (day-one)
 • The Quarry – March 20
 • Evil West – March 21
 • Terra Invicta – March 26 (Game Preview)
 • Diablo 4 – March 28
 • Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – March 28
 • Open Roads – March 28 (day-one)


Wave 2 is begonnen met de bevestiging van de eerste titel die wordt bevestigd met een Game Pass in april 2024.


 • Ark: Survival Ascended – April 1
 • F1 23 – April 2
 • Superhot: Mind Control Delete – April 2Warhammer 40,000: Boltgun (PC, Console, Cloud)Warhammer 40.000: Boltgun is een singleplayer FPS die zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum en plaatst je in de controle van een Space Marine, een genetisch gemodificeerde en zwaar gepantserde krijger die vecht tegen de krachten van Chaos. Deze krachten omvatten Chaos Space Marines en demonische wezens.

De gameplay wordt sterk beïnvloed door FPS uit de jaren 90 zoals Doom. Het bevat ook snelle actie en gevechten op korte afstand.

Warhammer 40.000: Boltgun is het eerste spel dat deze maand aan Game Pass wordt toegevoegd. Begin gratis met spelen met je abonnement op 5 maart 2024.Paw Patrol World (PC, Console, Cloud)Paw Patrol World is een 3D open-wereld avonturenspel waarin je speelt als je favoriete PAW Patrol-puppy’s, waaronder Chase, Skye, Marshall en Everest, en de vertrouwde locaties van Adventure Bay, Jake’s Mountain, the Jungle en Barkingburg verkent.

Het spel bevat een gloednieuw verhaal, evenals missies geïnspireerd op de tv-show. Gedurende het spel kun je puppensnoepjes verzamelen, die kunnen worden gebruikt om nieuwe pupkostuums, voertuigstickers en andere aanpassingsopties te ontgrendelen.

Paw Patrol World komt op 7 maart 2024 bij Game Pass.


NBA 2K24 (Console, Cloud)NBA 2K24 is de nieuwste aflevering in de populaire basketbalsimulatiegame-serie, met nieuwe en verbeterde spelmodi zoals MyCAREER, MyTEAM, Play Now en My NBA.

Er zijn ook nieuwe functies zoals ProPLAY, The W, dat de volledige integratie van de WNBA in de gamereeks vertegenwoordigt, de 2K Beats-soundtrack en Mamba Moments, waarmee je enkele van de meest iconische momenten van de legende Kobe Bryant opnieuw kunt beleven.

NBA 2K24 is alleen toegevoegd aan Game Pass voor Console en Cloud op 11 maart 2024.SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated (PC, Console, Cloud)SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated is een platformspel uit 2020, een remake van de consoleversies van Heavy Iron Studios’ SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom uit 2003.

Het spel laat je spelen als SpongeBob, Patrick en Sandy terwijl je Planktons boosaardige plan om Bikini Bottom over te nemen met zijn leger van gekke robots dwarsboomt. Je zult talloze personages uit de serie tegenkomen en door getrouwe recreaties van iconische locaties zoals Jellyfish Fields, the Krusty Krab en Rock Bottom navigeren.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated komt op 12 maart 2024 bij Game Pass.Control Ultimate Edition (PC, Console, Cloud)Control is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in het Oldest House, een gebouw in New York City dat dient als een knooppunt voor paranormale activiteit. Je speelt als Jesse Faden, een jonge vrouw die het Oldest House binnenkomt op zoek naar haar vermiste broer.

Het spel combineert third-person schieten met bovennatuurlijke vermogens. Je kunt verschillende vuurwapens gebruiken om vijanden te verslaan, evenals telekinetische en psychische vermogens.

De Ultimate Edition van Control bevat het basisspel en alle uitbreidingen die zijn uitgebracht: The Foundation en AWE. Begin gratis te spelen met Control Ultimate Edition op 13 maart 2024 op Game Pass.No More Heroes 3 (PC, Console, Cloud)No More Heroes 3 is het vierde deel in de No More Heroes-serie en is het derde hoofddeel in de serie. Het spel is een actie-avontuur hack-en-slash-spel dat elf jaar na de gebeurtenissen van No More Heroes 2: Desperate Struggle speelt.

Travis Touchdown keert terug naar de fictieve stad Santa Destroy, waar hij opnieuw door de rangen van de United Assassins Association (UAA) moet stijgen om de Aarde te verdedigen tegen een dodelijke buitenaardse invasie.

Het spel bevat ook verschillende nevenactiviteiten waar je aan kunt deelnemen, zoals het maaien van gazons, deelnemen aan worstelwedstrijden en casinospellen spelen waarmee je geld kunt verdienen dat kan worden gebruikt om nieuwe wapens en upgrades te kopen.

No More Heroes 3 komt op 14 maart 2024 bij Game Pass.Lightyear Frontier (PC, Console, Cloud)Lightyear Frontier is een rustig open-wereld boerderijavonturenspel dat zich afspeelt op een verre planeet aan de rand van het sterrenstelsel, waar je speelt als een pionier die een nieuw leven begint.

In tegenstelling tot veel survivalgames richt Lightyear Frontier zich op ontspanning en verkenning. Dus er is geen gevecht, honger of dorstmechanica, waardoor je je kunt concentreren op het bouwen van de boerderij en het verkennen van de wereld. De wereld bevat een uitgestrekte en diverse open wereld vol unieke biomen, van weelderige bossen en levendige koraalriffen tot imposante bergen en uitgestrekte woestijnen.

Ervaar een nieuwe wereld en ontmoet buitenaardse gewassen en dieren op Lightyear Frontier. Het spel wordt uitgebracht op 19 maart 2024 en zal op dag één beschikbaar zijn op Game Pass.MLB The Show 24 (PC, Console, Cloud)MLB The Show 24 is de nieuwste aflevering in de populaire honkbalspelserie en heeft Vladimir Guerrero Jr. van de Toronto Blue Jays op de cover.

Deze 19e aflevering in de serie biedt nieuwe functies en gameplay-verbeteringen. Beleef iconische momenten uit de honkbalgeschiedenis met de Derek Jeter- of The Negro Leagues-verhaallijnen met verbeterde pitching- en slagmechanica. Geniet ook van bijgewerkte uitzendpakketten, spelermodellen en zelfs het stadion!

MLB The Show 24 is de tweede bevestigde dag-één lancering op Game Pass maart 2024 eerste golf van spellen. Speel gratis met je actieve abonnement op 19 maart 2024. Het spel ondersteunt ook cross-play en cross-progression.The Quarry (Console, Cloud)The Quarry is een interactief drama-horrorspel waarin je negen tieneradviseurs volgt op het zomerkamp van Hackett’s Quarry, terwijl ze genieten van hun laatste nacht voordat het seizoen eindigt. Hun viering neemt een donkere wending wanneer ze worden opgejaagd door mysterieuze wezens en bloeddorstige locals.

Jouw keuzes zullen het lot van elk personage bepalen, met de mogelijkheid dat elke adviseur overleeft of omkomt tijdens de nacht.

Begin gratis met spelen van The Quarry op Game Pass Console en Xbox Cloud Gaming op 20 maart 2024.Evil West (PC, Console, Cloud)Evil West is een third-person shooter uit 2022 met een flinke dosis actie en gore. Het speelt zich af in het klassieke Wilde Westen, maar vermengd met een bovennatuurlijke twist.

Je speelt als een monsterjager voor een geheim instituut, vechtend tegen bloeddorstige vampiers en andere monsters die de Amerikaanse grens bedreigen.

Evil West komt op 21 maart 2024 naar Game Pass.Terra Invicta (PC)Terra Invicta is een grootschalig sciencefiction-strategiespel dat draait om de komst van vijandige aliens op Aarde. Er zijn zeven speelbare facties: The Assembly, die gelooft in één wereldregering, The Protectorate, een coalitie van militaristische naties, The Syndicate, die het evenement ziet als een economische kans, The Initiative, die gelooft dat de mensheid haar fysieke vorm moet overstijgen om te overleven, The Resistance, die vecht tegen elke prijs, The Servants, die geloven dat de mensheid moet buigen, en Humanity First, die de buitenaardse dreiging zuivert en de menselijke zuiverheid behoudt.

Het spel is erg complex met een steile leercurve. Het gaat niet alleen om het omgaan met de buitenaardse dreiging, maar ook om het beheren van de economie, diplomatie, ontwikkeling en militaire krachten van de populatie.

Terra Invicta zal vanaf 26 maart 2024 beschikbaar zijn op Game Pass PC via het Game Preview-programma.Diablo 4 (PC, Console, Cloud)Diablo IV is een actierollenspel en de vierde hoofdgame in de Diablo-serie. Het speelt zich af in de wereld van Sanctuary, vele jaren na de gebeurtenissen van Diablo III: Reaper of Souls, en wordt opnieuw bedreigd door de Prime Evils.

Je kunt kiezen uit vijf speelbare klassen: Barbarian, Druid, Necromancer, Rogue of Sorcerer, en hun vaardigheden gebruiken om missies te voltooien en demonen te bevechten in een open wereld.

Het spel bevat een diep en complex itemsysteem, met ontelbare unieke items om te vinden en te verzamelen. Deze items kunnen worden opgewaardeerd en aangepast aan je speelstijl.

Speel Diablo 4 gratis met een Game Pass-abonnement vanaf 28 maart 2024.Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged (PC, Console, Cloud)Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged is een racegame, de opvolger van Hot Wheels Unleashed uit 2021. Net als het eerste spel speel je met een verscheidenheid aan voertuigen en race je tegen anderen in vijf verschillende omgevingen: een arcade, een achtertuin van een familie, een minigolfbaan, een museum en een benzinepompdiner.

Het spel bevat meer dan 130 voertuigen, waaronder nieuwe toevoegingen zoals monstertrucks en motoren. Turbocharged voegt een nieuwe verhaalgedreven campagnemodus toe waarin je racet samen met een team van originele personages op een episch avontuur om de stad te redden van vernietiging.

Je kunt vanaf 28 maart 2024 gratis beginnen met spelen van Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged op Game Pass.Open Roads (PC, Console, Cloud)Open Roads is een interactieve filmdetective die Tess Devine, een 16-jarig meisje, volgt, die samen met haar moeder, Opal, een roadtrip maakt. Bij het verkennen van de zolder ontdekken ze oude notities en brieven die wijzen op een familiegeheim, waaronder tientallen jaren oude inbraken, een verloren schat en donkerdere geheimen.

Ondanks hun aanvankelijke terughoudendheid besluiten ze een reeks verlaten familie-eigendommen in het hele land te verkennen, waarbij ze het verleden opgraven en lang begraven waarheden aan het licht brengen. Je zult het verhaal beleven vanuit het perspectief van Tess, door dialoogkeuzes te maken die de verhaallijn en haar relaties met andere personages beïnvloeden.

Open Roads wordt ook op dag één gelanceerd op Game Pass. Begin op 28 maart 2024 gratis te spelen.Xbox Game Pass-abonnement voor goedkoop

Heb je geen abonnement?

Laat Allkeyshop je helpen! Koop een Xbox Game Pass-abonnement voor goedkoop. Gebruik onze prijsvergelijkingstool om te zien waar je de goedkoopste Game Pass kunt vinden.

ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN