Komende Spelen van augustus 2019

3 augustus 2019 om 14:17 in Blog, Games Like / Top 10 met no comments

TOP SPEL RELEASES DIT AUGUSTUS

 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD


MADDEN NFL 20 – 2 Augustus

 

Madden NFL 20 is een van de meest verwachte spellen die in augustus voor dit jaar komen. De voetbalfans, in het bijzonder, hebben met spanning geanticipeerd op de laatste aflevering in de Madden NFL-serie. Voor degenen die het nog niet weten, is dit een voetbalvideospelletje gebaseerd op de Nationale Voetbal Liga die ontwikkeld werd door EA Tiburon. Mocht deze aflevering zijn zoals geadverteerd, spelers zijn in voor een aanhoudende leuke ervaring. Madden NFL 20 moet op 2 augustus uitkomen.


AGE OF WONDERS PLANETFALL – 6 Augustus

 

6 augustus 2019 is de dag van de Age of Wonders: Planetfall wordt uitgebracht tot groot genoegen van Xbox One-, PC- en PlayStation 4-spelers. Bereid je voor om te overleven in een omgeving die door een onbekende ramp chaotisch en ontmoedigend is geworden. Facties strijden nu om dominantie, terwijl het lot van de mensheid op het spel staat. Te midden van dat alles moet je er alles aan doen om het kosmische mysterie achter de ineenstorting van de Union op te lossen. Het spel kan worden voorbesteld vanaf de officiële website.


THE LORD OF THE RINGS ADVENTURE CARD GAME – 8 Augustus

 

Fantasy Flight Games heeft serieus gewerkt aan de ontwikkeling van een uniek kaartspel gebaseerd op de Multi-award-winnende Lord of The Rings Trilogy. Het spel in kwestie had de toepasselijke titel The Lord of the Rings: Avontuur kaartspel. Gedurende de hele gameplay draag je kaarten die de kenmerken van de iconische helden van de show weerspiegelen en waarmee je de krachten van Sauron zult uitdagen. Je staat voor een nostalgische ervaring, want je bezoekt bekende locaties terwijl je door het verhaal gedreven quests volbrengt.


RAD – 20 Augustus

 

RAD is een 3D actie schurkachtig spel ontwikkeld door Double Fine Productions dat officieel zal worden gelanceerd op 19 augustus van dit jaar. Het is een post-apocalyptisch spel dus het is niet zonder de aura van dreigend onheil waarvoor het genre wordt gevierd. Kruip in de huid van Rad, een tienerhoofdrolspeler die zich moet wagen in een steeds veranderende radioactieve woestenij die bekend staat als de Fallow. RAD wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PC en Xbox One.


REMNANT FROM THE ASHES – 20 Augustus

 

Gunfire Games’ actie-rolspelletje Restant: From the Ashes is een van de meest verwachte games tot nu toe dit jaar. Op 20 augustus zullen de ontwikkelaars het geduld van de spelers belonen door de titel officieel vrij te geven. Binnenkort kun je spelen als een van de laatste overblijfselen van de mensheid in een wereld die door een oud kwaad uit een andere dimensie is gereduceerd tot een chaotische schaduw van zijn vroegere zelf. Restant: From the Ashes wordt uitgebracht voor PS4, Xbox One en PC.


LIFE IS STRANGE 2 EPISODE 4 – 22 Augustus

 

Life Is Strange 2 is een episodisch grafisch avonturenspel ontwikkeld door Dontnod Entertainment en uitgegeven door Square Enix. Zoals je misschien al geraden hebt, is het een vervolg op het veelgeprezen Life is Strange. De ontwikkelaar brengt routinematig enkele afleveringen voor het spel uit, die elk interessanter zijn dan de vorige en op 22 augustus komt de langverwachte Episode 4 uit. Life Is Strange 2: Episode 4 zal beschikbaar zijn voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.


MXGP 2019 – 27 Augustus

 

MXGP 2019 is een motorracespel waarin spelers de ervaring van het huidige MXGP Wereldkampioenschap kunnen beleven. Het resultaat is dat spelers de dagen tellen tot 7 augustus, wanneer het spel officieel wordt uitgebracht voor Xbox One, PS4 en PC. Het feit dat All the 2019 de officiële rijders, motoren en teams van MXGP en MX2 in de game zullen verschijnen, is reden genoeg om enthousiast te zijn over de release. Bereid je voor op de gloednieuwe spelmodi van de MXGP 2019.


CONTROL – 27 Augustus

 

Control is een bovennatuurlijke derde persoon actie-avonturenspel dat eerder dit jaar werd aangekondigd door ontwikkelaar Remedy Entertainment. Sindsdien is het onderwerp van grote belangstelling en op 27 augustus wordt het een item in de bibliotheek van veel gamers. Bereid je voor om een samensmelting van bovennatuurlijke vaardigheden, aanpasbare load-outs en reactieve omgevingen onder de knie te krijgen om de beproevingen van een onvoorspelbare wereld te weerstaan. De besturing komt naar PlayStation 4, Xbox One en PC.


BLAIR WITCH – 30 Augustus

 

Blair Witch is een gewelddadig horror-avonturenspel geïnspireerd op de filmische overlevering van het Blair Witch Project uit 1999. Dit spel is zeer uniek in die zin dat het je reacties op angst en stress noteert en de gameplay daarop aanpast. Binnenkort beleef je de gloednieuwe, door verhalen gedreven psychologische horrorervaring die Bloober Team je belooft. Blair Witch staat gepland voor de officiële release op 30 augustus 2019, voor de Xbox One en Windows PC.


THE DARK PICTURES MAN OF MEDAN – 30 Augustus

 

The Dark Pictures: Man of Medan is een interactief drama horrorspel, ontwikkeld door Supermassive Games en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Je speelt het spel vanuit een derdepersoonsperspectief als vijf unieke personages die gevangen zitten in een spookschip. Het verhaal van het spel wordt sterk beïnvloed door de kwaliteit van de beslissingen die je neemt en de manier waarop je met elk personage omgaat. The Dark Pictures: Man of Medan wordt op 30 augustus uitgebracht voor PS 4 en Xbox One en PC.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Komende Games van juli 2019

 

Juli is bijna hier en het is tijd om door de grootste komende releases van de maand te gaan. Tel ze bij ons af en bespaar op de releases die je wilt krijgen.


AllKeyShop Rewards Program