Kopen Call of Duty 2 CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is de Call of Duty 2 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty 2 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Call of Duty 2 PC?

Koop Call of Duty 2 op de PC voor 6,82€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op K4G bij 25 vertrouwde verkopers die 41 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
14 oktober 2006
Officiële website
Ontwikkelaar
Infinity Ward
Uitgever
Activision
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur Casual Sim Zombies FPS ... Oorlog Co-op Klassieker Rijke verhaallijn Shooter Firstperson Onlineco-op Multiplayer Historisch Tweede Wereldoorlog Sfeervol Leger Singleplayer Bloederige taferelen Controller

OVER DIT SPEL


De dramatische chaos en intensiteit van oorlogsvoering zoals ervaren door de ogen van gewone soldaten die naast elkaar vechten in belangrijke gevechten in de Tweede Wereldoorlog worden opnieuw gedefinieerd in Call of Duty 2. Call of Duty 2, het vervolg op het met meer dan 80 Game of the Year Awards bekroonde Call of Duty uit 2003, biedt grotere, intensere en realistischere gevechten dan ooit tevoren dankzij de adembenemende graphics van de nieuwe COD 2-engine.

 
 • De meest intense WOII-shooter ooit, met prachtig gemodelleerde sneeuw, regen, mist en rook, dynamische belichting en schaduwen.
 • Om de kliffen van Pointe du Hoc te bestormen en te beklimmen tegen een meedogenloze Duitse tegenaanval en om tanks op te jagen in het door oorlog verscheurde Rusland, gebruikt je Army Ranger squad raketgestuurde enterhaken.
 • Vertrouw meer dan ooit op je team omdat de tientallen geallieerde soldaten die je omringen volledig op de hoogte zijn van de veranderende omstandigheden in hun directe omgeving en deze informatie aan je doorgeven via een gloednieuw, contextgevoelig gevechts-chatsysteem.
 • Slagvelden met een open einde geven je de vrijheid om je strategie aan te passen en te bepalen hoe je je doelen wilt bereiken.
 • Speel online voor intense Axis vs. Allies-multiplayeractie in teamverband die voortbouwt op de uiterst succesvolle Call of Duty-multiplayerstanden.

Collection Edition


Deze Activation Collection bevat het basisspel en de volgende spellen:

 
 • GUN – Colton White kan alleen op zijn GUN vertrouwen als het leven hem al het andere heeft ontnomen. GUN, van de getalenteerde toneelschrijver Randall Jahnson (The Mask of Zorro, The Doors) en de bekroonde ontwikkelaar Neversoft, volgt Colton op zijn ontdekkingsreis terwijl hij wraakzuchtige straffen neemt op degenen die hem onrecht hebben aangedaan.
 • Call of Duty – Door de ogen van burgersoldaten en onbezongen helden van een alliantie van naties die samen de moderne geschiedenis hielpen vormgeven, levert Call of Duty als nooit tevoren het grimmige realisme en de filmische intensiteit van de epische momenten op het slagveld van de Tweede Wereldoorlog.
 • Call of Duty: United Offensive – Met Call of Duty: United Offensive bouwt de bekroonde ontwikkelaar Gray Matter Interactive voort op de populariteit van Call of Duty van Infinity Ward, dat wereldwijd meer dan 80 Game of the Year- en 50 Editors’ Choice-onderscheidingen heeft gekregen.
 • Vampire: The Masquerade Bloodlines – Vampire: The Masquerade-Bloodlines, dat alle essentiële onderdelen van een klassieke RPG combineert met het grafische realisme, de directe actie en de gewelddadige gevechten van een first-person actiegame. Spelers worden in de grimmige, hedendaagse vampierondergrond van Los Angeles gestort. als een nachtdier.
 • Geometry Wars: Retro Evolved – Old-school shooter Geometry Wars: Retro Evolved is bijgewerkt voor de eenentwintigste eeuw met next-generation graphics en complexe, hedendaagse gameplay. Het spelen is eenvoudig: je bestuurt een geometrisch “schip” dat gevangen zit in een op rasters gebaseerde wereld, en vecht tegen golven gevaarlijke zwervers, slangen en repulsars.
 • Call of Duty 4: Modern Warfare – De bekroonde ontwikkelaars van de Call of Duty-serie, Infinity Ward, presenteren hun nieuwste actie-thriller, die de meest intense en filmische actie ooit biedt. Gamers worden door Call of Duty 4: Modern Warfare meegevoerd naar de gevaarlijkste hotspots, die hen voorziet van een arsenaal aan geavanceerde en krachtige moderne wapens.
 • Call of Duty: World at War – Met zijn terugkeer herdefinieert Call of Duty de strijd op manieren die je nooit hebt gekend. Call of Duty: World at War dompelt spelers onder in de meest intense en chaotische WOII-gevechten ooit dankzij de Call of Duty 4®: Modern Warfare-technologie.
 • Prototype – Jij, Alex Mercer, het Prototype, een man zonder geheugen die over ongelooflijke shapeshifting-krachten beschikt, bent op jacht naar de samenzwering waaruit je bent voortgekomen en bent vastbesloten de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen. Snelle en dodelijke vormveranderingsgevechten: Pas je lichaam aan de omstandigheden aan.
 • 3D Ultra Minigolf Adventures – Bereid je voor op een snelle en vermakelijke ontmoeting met vier geanimeerde modieuze personages, of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint. Speel 36 leuke holes minigolf op in 3D ontworpen banen vol waanzinnige uitdagingen zoals verhoogde greens, bunkers, bruggen en waterhindernissen.
 • TimeShift – Leer de tijd beheersen om het ultieme wapen te maken! Dr. Aiden Krone beging de onverantwoorde daad van Tijdspringen door het ruimte-tijdcontinuüm, met gruwelijke gevolgen. Het desolate en doorweekte Alpha District is nu de thuisbasis van een angstaanjagende parallelle realiteit.
 • Space Quest Collection – De volledige, totaal vervormde Space Quest Collection brengt je terug in de tijd.
 • Aces of the Galaxy – Lancering: 3, 2, 1 Aces of the GalaxyTM, een non-stop, retro arcade thrill ride voor de eenentwintigste eeuw en daarna, is een uitdagende space shooter waar je zo in kunt duiken. Om de schepen van het zielige Skurgian Empire te vernietigen, gebruik je een indrukwekkend arsenaal aan upgradebare wapens, zoals krachtige raketwerpers, verwoestende torpedo’s en het kettingkanon.
 • Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) – Modern Warfare 2, het meest verwachte spel van het jaar en het vervolg op het best verkochte first-person actiespel aller tijden, houdt de actie gespannen en snel, terwijl spelers het opnemen tegen een nieuwe vijand die van plan is de wereld omver te werpen.
 • Singularity – Ontdek de waarheid achter een massale doofpotaffaire van de rampzalige SINGULARITY, een gebeurtenis die de tijd heeft verbrijzeld en de toestand van het universum zoals wij die kennen in gevaar heeft gebracht. Bestrijd vijanden uit het verleden, het heden en gruwelijkheden daartussenin met behulp van sterke, geavanceerde wapens en de Time Manipulation Device, die nog steeds een experimenteel apparaat is.
 • Call of Duty: Black Ops – Met Call of Duty®: Black Ops is de populairste first-person actiefranchise aller tijden en het vervolg op het hoog aangeschreven Call of Duty®: Modern Warfare 2 is terug.
 • Call of Duty: Modern Warfare 3 – Call of Duty®: Modern Warfare® 2, winnaar van vele GOTY-awards, is het epische vervolg op de best verkopende first-person actieserie aller tijden.
 • Prototype 2 – Word het ultieme wapen dat van vorm kan veranderen!
 • Call of Duty: Black Ops II – Call of Duty®: Black Ops II verlegt de grenzen van wat fans zijn gaan verwachten van de illustere entertainmentfranchise door spelers te lanceren in een Koude Oorlog in de nabije toekomst.
 • Call of Duty: Ghosts – Een uitstekende vooruitgang voor een van de meest succesvolle entertainment franchises aller tijden is Call of Duty: Ghosts. Spelers staan aan de kant van een beschadigde natie die niet vecht voor vrijheid of vrijheid, maar voor overleving in dit nieuwe deel van de Call of Duty®-franchise.
 • Geometry Wars 3: Dimensions Evolved – In deze hectische arcadeshooter mag je het hele verloop van de veelgeprezen Geometry Wars-serie doorlopen en je een weg vechten door golven vijanden op 3D-rasters!
 • King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without A Cause – de tweede van vijf afleveringen in de onlangs uitgebrachte, veelgeprezen remake van de legendarische King’s Quest-videogameserie. In zijn meest recente zoektocht leidt King Graham de spelers terug naar Daventry voor zijn allereerste rechtszaak. Een pas gekroonde en jammerlijk onvoorbereide Graham moet opstaan om zijn volk te redden en zich te profileren als de leider waarvoor hij geboren is, wanneer een kwaadaardige zwerm kobolden hem ontvoert.
 • King’s Quest – Hoofdstuk 3: Once Upon a Climb – Het derde deel van de onlangs uitgebrachte, zeer vermaarde King’s Quest-videogameserie is getiteld Once Upon a Climb. Koning Graham vertelt zijn meest intieme verhaal tot nu toe in zijn meest recente reis. Graham moet gedurfde nieuwe hoogten bereiken om zijn toekomstige koningin te verdedigen zodra de mystieke spiegel onthult waar zijn enige ware liefde zich bevindt. Maar wat hij daar vindt zou hem wel eens van zijn romantische verwachtingen kunnen doen afzien.
 • King’s Quest – Hoofdstuk 4: Snow Place Like Home – Koning Graham beschrijft de tijd dat hij prins Alexander moest redden uit het bevroren kasteel van Koningin Icebella tijdens zijn meest recente expeditie.
 • King’s Quest – Hoofdstuk 5: De goede ridder – Koning Graham vertelt over zijn meest recente avontuur en zijn laatste conflict met de goblin tovenaar Manannan.
 • Police Quest Collection – Beginnend agent Sonny Bonds ontdekt een moord terwijl hij onderzoekt wat in eerste instantie een eenvoudig auto-ongeluk lijkt. Bonds moet in PURSUIT OF THE DEATH ANGEL de moordlustige drugsbaron Jessie Bains vinden voordat hij nog een moord pleegt.
 • Gabriel Knight: Sins of the Father – De laatste van vele Shadow Hunters, degenen die voorbestemd zijn om de strijd aan te gaan met de kwade krachten van het bovennatuurlijke, is Gabriel Knight.
 • Call of Duty: Black Ops III – Het volledige basisspel en de Zombies Chronicles-uitbreiding zijn beide opgenomen in de Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles Edition.
 • The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery – Je kunt spelen als Gabriel of Grace terwijl ze naar München worden gestuurd om een reeks verminkingsmoorden te onderzoeken die zouden zijn gepleegd door weerwolven.
 • Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned – Speel als Grace Nakimura en Gabriel Knight om meer te ontdekken over wat er geheim wordt gehouden in de Franse heuvels.
 • Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura – Stel je een wereld van wonderen voor waar magie en technologie in een ongemakkelijk evenwicht bestaan en een onverschrokken reiziger een vuursteenpistool of een vlammend zwaard even goed kan gebruiken. Welkom in Arcanum, het land van de magie.
 • Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh – Het enige wat Curtis wil is een typisch, gelukkig leven leiden, maar iets lijkt andere ideeën te hebben.
 • Phantasmagoria – Roberta Williams, een meesterverteller, nodigt je uit om deel te nemen aan de ultieme interactieve nachtmerrie.
 • Quest for Glory 1-5 – Je wordt uitgenodigd om de wereld van Gloriana en al haar prachtige diversiteit te verkennen.
 • Caesar 3 – Bewijs je kracht van geest en ziel en je kunt tot Caesar gekroond worden!
 • Caesar IV – Je doel is om de politieke rangen van het Romeinse Rijk te beklimmen, te beginnen als gouverneur van een recent gevormde provincie en uiteindelijk de volgende Caesar te worden.
 • Call of Duty: Infinite Warfare – Campagne, multiplayer en zombies zijn de drie verschillende spelmodi van Infinite Warfare.
 • Betrayal Collection – Vier onwaarschijnlijke helden moeten een sinister mysterie oplossen waarbij de meest invloedrijke mensen in het machtige en vriendelijke rijk Antara betrokken zijn, terwijl het afbrokkelt onder het gewicht van corruptie en oorlog.
 • Vampire: The Masquerade Redemption – Je moet een reeks brute gevechten doorstaan met je nemesis Vukodlak, een geduchte vampierheer, terwijl je in de World of Darkness leeft.
 • Police Quest: SWAT – Voor de leden van het meest elitaire team in de geschiedenis van de misdaadbestrijding is het gewoon een dag op kantoor.
 • SWAT 3: Tactical Game of the Year Edition – Als LAPD SWAT-officier moet je een diep respect hebben voor het menselijk leven en de vaste overtuiging dat alle praktische tactische maatregelen moeten worden uitgeprobeerd alvorens dodelijk geweld te gebruiken. Je belangrijkste doel is om de mensen onder je commando te beschermen en van Los Angeles een veilige haven te maken voor alle gezagsgetrouwe burgers.
 • Farao + Cleopatra – Van de tijd van de prachtige piramides tot de laatste jaren van het Nieuwe Rijk, dompel je onder in het oude Egypte.
 • Return to Krondor – De Tear of the Gods, het meest vereerde artefact van de Ishapiaanse kerk, is verdwenen, en dit is het centrale thema van het verhaal. In een poging om de Traan te stelen van het Ishapische schatschip laat een bende meedogenloze piraten die werken voor de mysterieuze, halfgekke tovenaar Sidi het schip per ongeluk zinken, waardoor de Traan op de bodem van de Bittere Zee belandt.
 • Zeus + Poseidon – Creëer een bloeiende stadstaat naar eigen ontwerp door te beginnen met een blok land bij de wijndonkere Egeïsche kust. Voer belastingen in, beheer de handel, richt monumenten op en voer het bevel over land- en zeestrijdkrachten. Maak enorme tempels, een locatie voor de spelen, misschien een Atlantische piramide. Bouw troepen en vloten om land- en zeegevechten aan te gaan met buren. Als je slaagt, behandel ze dan als je vazal.
 • Spycraft: The Great Game – Je speelt een CIA-agent in Spycraft: The Great Game die moet proberen een moordcomplot te verijdelen dat de broze vrede van de Koude Oorlog kan vernietigen.
 • Zork Anthology – Je laat de wereld van videogames en melige dromen achter je wanneer je Zork betreedt en het rijk van je verbeelding betreedt.
 • Zork: Grand Inquisitor – Werk samen met Dungeon Master Dalboz om de vele locaties van het Underground Empire te verkennen, waaronder Hades, Flood Control Dam #3 en The Dungeon Master’s Lair.
 • Zork Nemesis: The Forbidden Lands – Een boosaardig monster kwelt het Land in een sombere regio van het Underground Empire. In de Verboden Landen heerst het kwaad. De zielen van de Grote Alchemisten van het Rijk worden hier door de Nemesis gevangen gehouden in een eeuwige kwelling.
 • Call to Power II – Bereid je voor op de grootste uitdaging in de geschiedenis: het creëren van het machtigste rijk over een periode van 6.300 jaar.
 • Return to Zork – Een boeiend interactief avontuur vol risico’s, gekonkel en intriges is Return to Zork.
 • Het interactieve betoverende avontuur Return to Zork zit vol gevaar, mysterie en bedrog.
 • Police Quest: SWAT 2 – Houd de boel rustig of veroorzaak chaos in de straten van Los Angeles.
 • Call of Duty: Modern Warfare® Remastered – Call of Duty: Modern Warfare, een van de meest geprezen videogames in de geschiedenis, is terug en is gerestaureerd in echte high definition met verbeterde textures, fysiek gebaseerde rendering, high-dynamic range belichting en andere functies.
 • Call of Duty®: WWII – Call of Duty keert terug naar zijn roots met Call of Duty: WWII – een spectaculaire ervaring die de Tweede Wereldoorlog opnieuw definieert voor een nieuwe gamegeneratie.

Minimum:


 • OS: Windows 2000 / XP (64 bits)
 • CPU: Intel Pentium IV 1.4 GHz, AMD Athlon XP 1700+
 • RAM: 256 MB
 • HDD: 4.0 GB
 • DirectX: 9.0c

Aanbevolen:


 • OS: Windows 2000 / XP (64 bits)
 • CPU: Intel Pentium IV 1.4 GHz, AMD Athlon XP 1700+
 • RAM: 512 MB
 • HDD: 4.0 GB
 • DirectX: 9.0c
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Voor Retail CD Key editie is het nodig dat u de fysieke ondersteuning van degame bezit. Als U het "no download" icoon ziet zal er geen download mogelijk zijn. U moet de game registreren met de CD key gedurende de installatie.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Call of Duty 2. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Collection
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Call of Duty 2

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Call of Duty 2 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Call of Duty 2 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

1 comment 0 0 0 0 0 0 1 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen