Koop Call of Duty Vanguard CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Call of Duty Vanguard CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Vanguard rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Call of Duty Vanguard PC?

Koop Call of Duty Vanguard op de PC voor 58,91€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op K4G bij 5 vertrouwde verkopers die 5 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
8 maart 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Sledgehammer Games
Uitgever
Activision
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Zombies FPS Co-op Tactisch Psychologische horror ... Shooter PvP Firstperson Onlineco-op Multiplayer Tweede Wereldoorlog Leger Singleplayer Bloederige taferelen Alternatieve geschiedenis Gewelddadig Geweeraanpassing PvE Hentai Seksueel getinte inhoud

OVER DIT SPEL


Call of Duty Vanguard is een first-person shooter game ontwikkeld door Sledgehammer Games, de 19e mainline entry in de Call of Duty franchise gebouwd op de volgende generatie IW Engine. Call of Duty Vanguard speelt zich af op het hoogtepunt van WOII en na de oorlog kun je de geboorte van de special forces meemaken en hun cruciale rol in invloedrijke gevechten op alle 4 de grote fronten in de oorlog West-, Oost-, Noord-Afrika- en het Pacific-front. Het spel zal ook een uitgebreide multiplayer, en zombies modus ontwikkeld door Treyarch Studios bevatten.

 
 • De Main Campaign zoals eerder genoemd zal alle 4 de grote fronten in WW2 bevatten je speelt een nieuw personage in elk front Private Lucas Riggs, Sergeant Arthur Kingsley, Lieutenant Wade Jackson, en Lieutenant Polina Petrova. Nadat de oorlog voorbij is, krijgen alle 4 de toekomstige leden van de speciale eenheid van de strijdkrachten de opdracht om Project Phoenix neer te halen, een plan om de nazi-ideologie nieuw leven in te blazen door voormalige leden van de partij.
 • Bij de lancering zal het spel 20 multiplayer maps bevatten die zich afspelen over alle grote fronten in WOII, 16 maps zullen 6 vs 6 zijn, en 4 2 vs 2. De maps zullen ook een aantal vernietigbare elementen bevatten zoals planken en andere zwakke structuren om nieuwe paden te openen.
 • Champion hill is een nieuwe multiplayer game mode in Call of Duty Vanguard een battle royale-achtige mode, die plaatsvindt in rondes en over 4 verschillende maps, het kan solo of met een duo gespeeld worden.
 • Zoals eerder vermeld zal Call of Duty Vanguard de beroemde co-op zombie’s modus bevatten die apart wordt ontwikkeld door Treyarch Studios. Het zal de Dark Aether verhaallijn voortzetten als een prequel op de gebeurtenissen van Black Ops Cold War Zombies.

Ultieme Editie


Cross-Gen Bundel


 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Call of Duty: Vanguard – Welke editie te kiezen

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-4340, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 36 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960, AMD Radeon RX 470
 • DirectX: 12.0

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2500k, AMD Ryzen 5 1600X
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 177 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 580
 • DirectX: 12.0
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Battle.net CD Key Europese Editie. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Wereldwijde Battle.net CD Key. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Ultimate Edition

Prijsgeschiedenis van Call of Duty Vanguard

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Call of Duty Vanguard op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Call of Duty Vanguard uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

138 comments 0 0 0 0 2 0 135 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen