7
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Call of Duty Vanguard CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Call of Duty Vanguard CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Vanguard rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Call of Duty Vanguard?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Call of Duty Vanguard op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
5 november 2021
Official website
Developer
Raven Software
Publisher
Activision
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie FPS Shooter
Activation
  

OVER DIT SPEL


Call of Duty Vanguard is een first-person shooter game ontwikkeld door Sledgehammer Games, de 19e mainline entry in de Call of Duty franchise gebouwd op de volgende generatie IW Engine. Call of Duty Vanguard speelt zich af op het hoogtepunt van WOII en na de oorlog kun je de geboorte van de special forces meemaken en hun cruciale rol in invloedrijke gevechten op alle 4 de grote fronten in de oorlog West-, Oost-, Noord-Afrika- en het Pacific-front. Het spel zal ook een uitgebreide multiplayer, en zombies modus ontwikkeld door Treyarch Studios bevatten.

 
 • De Main Campaign zoals eerder genoemd zal alle 4 de grote fronten in WW2 bevatten je speelt een nieuw personage in elk front Private Lucas Riggs, Sergeant Arthur Kingsley, Lieutenant Wade Jackson, en Lieutenant Polina Petrova. Nadat de oorlog voorbij is, krijgen alle 4 de toekomstige leden van de speciale eenheid van de strijdkrachten de opdracht om Project Phoenix neer te halen, een plan om de nazi-ideologie nieuw leven in te blazen door voormalige leden van de partij.
 • Bij de lancering zal het spel 20 multiplayer maps bevatten die zich afspelen over alle grote fronten in WOII, 16 maps zullen 6 vs 6 zijn, en 4 2 vs 2. De maps zullen ook een aantal vernietigbare elementen bevatten zoals planken en andere zwakke structuren om nieuwe paden te openen.
 • Champion hill is een nieuwe multiplayer game mode in Call of Duty Vanguard een battle royale-achtige mode, die plaatsvindt in rondes en over 4 verschillende maps, het kan solo of met een duo gespeeld worden.
 • Zoals eerder vermeld zal Call of Duty Vanguard de beroemde co-op zombie’s modus bevatten die apart wordt ontwikkeld door Treyarch Studios. Het zal de Dark Aether verhaallijn voortzetten als een prequel op de gebeurtenissen van Black Ops Cold War Zombies.

Preorder Editie


Deze editie is alleen beschikbaar als je Call of Duty Vanguard koopt voor de releasedatum. Het bevat het basisspel, een aantal in-game items en toegang tot de open bèta.

 
 • Basisspel
 • Night Raid Mastercraft Wapen Blauwdruk
 • Open Beta toegang
 • Frontline Weapons Pack – cosmetisch skinpakket voor in het spel.
 • 5 uur wapen 2XP

Ultieme Editie


Deze editie van het spel bevat het basisspel voor Call of Duty Vanguard, het Pre-Order Bonus Pack, enkele in-game items, toegang tot de open Beta, en het 1e seizoen van de Battle Pass Bundle.

 
 • Basis Spel
 • Night Raid Mastercraft Wapen Blauwdruk.
 • Open Beta toegang.
 • Frontline Weapons Pack – cosmetisch skinpakket voor in het spel.
 • 5 uur aan Wapen en Speler 2XP.
 • Task Force Pack – 3 Operator Skins, 3 Wapen Blauwdrukken w / Tracer Kogels.
 • Battle Pass Bundle – de seizoen 1 Battle Pass.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 2 aanbiedingen van 99,99€ tot 99,99€.

Battle.net CD Key Europese Editie. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Wereldwijde Battle.net CD Key. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Preorder bonus
Standard Edition
Ultimate Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter