Koop Call of Duty Vanguard CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Call of Duty Vanguard CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Vanguard rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Call of Duty Vanguard?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Call of Duty Vanguard op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
21 november 2021
Official website
Developer
Raven Software
Publisher
Activision
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie FPS Shooter

OVER DIT SPEL


Call of Duty Vanguard is een first-person shooter game ontwikkeld door Sledgehammer Games, de 19e mainline entry in de Call of Duty franchise gebouwd op de volgende generatie IW Engine. Call of Duty Vanguard speelt zich af op het hoogtepunt van WOII en na de oorlog kun je de geboorte van de special forces meemaken en hun cruciale rol in invloedrijke gevechten op alle 4 de grote fronten in de oorlog West-, Oost-, Noord-Afrika- en het Pacific-front. Het spel zal ook een uitgebreide multiplayer, en zombies modus ontwikkeld door Treyarch Studios bevatten.

 
 • De Main Campaign zoals eerder genoemd zal alle 4 de grote fronten in WW2 bevatten je speelt een nieuw personage in elk front Private Lucas Riggs, Sergeant Arthur Kingsley, Lieutenant Wade Jackson, en Lieutenant Polina Petrova. Nadat de oorlog voorbij is, krijgen alle 4 de toekomstige leden van de speciale eenheid van de strijdkrachten de opdracht om Project Phoenix neer te halen, een plan om de nazi-ideologie nieuw leven in te blazen door voormalige leden van de partij.
 • Bij de lancering zal het spel 20 multiplayer maps bevatten die zich afspelen over alle grote fronten in WOII, 16 maps zullen 6 vs 6 zijn, en 4 2 vs 2. De maps zullen ook een aantal vernietigbare elementen bevatten zoals planken en andere zwakke structuren om nieuwe paden te openen.
 • Champion hill is een nieuwe multiplayer game mode in Call of Duty Vanguard een battle royale-achtige mode, die plaatsvindt in rondes en over 4 verschillende maps, het kan solo of met een duo gespeeld worden.
 • Zoals eerder vermeld zal Call of Duty Vanguard de beroemde co-op zombie’s modus bevatten die apart wordt ontwikkeld door Treyarch Studios. Het zal de Dark Aether verhaallijn voortzetten als een prequel op de gebeurtenissen van Black Ops Cold War Zombies.

Ultieme Editie


Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-4340, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 36 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960, AMD Radeon RX 470
 • DirectX: 12.0

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2500k, AMD Ryzen 5 1600X
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 177 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 580
 • DirectX: 12.0
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Existentie 1 bieden op 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Battle.net CD Key Europese Editie. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Wereldwijde Battle.net CD Key. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Standard Edition
Ultimate Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards