Koop Call of Duty Modern Warfare 3 2023 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Call of Duty Modern Warfare 3 2023 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Modern Warfare 3 2023 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Call of Duty Modern Warfare 3 2023 PC?

Koop Call of Duty Modern Warfare 3 2023 op de PC voor 36,79€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 9 vertrouwde verkopers die 22 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
10 november 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Sledgehammer Games
Uitgever
Activision
Activatie
PEGI
18
Tags
Actie FPS Oorlog Co-op Open wereld Tactisch ... Rijke verhaallijn Vechten Shooter PvP Firstperson Onlineco-op Multiplayer Combat Leger Realistisch Singleplayer Bloederige taferelen Gewelddadig Kapitalisme Modern PvE Memes

OVER DIT SPEL


Call of Duty: Modern Warfare III is een actievolle first-person shooter multiplayergame ontwikkeld door Sledgehammer Games. Het is een rechtstreeks vervolg op het recordbrekende Call of Duty Modern Warfare II, waarin Captain Price en Task Force 141 terugkeren en de strijd aangaan met de ultieme dreiging, zoals nooit tevoren.

 
 • Vind en stop de oorlogsmisdadiger van de ultranationalisten, Vladimir Makarov, terwijl hij probeert zijn greep op de wereld uit te breiden. Pas je aan of sterf in de strijd tegen de ultieme dreiging.
 • Ter ere van het 20-jarig jubileum van de Call of Duty-franchise heeft deze iteratie de grootste verzameling multiplayermaps ooit samengesteld, zowel favorieten van fans als nieuwe. Ervaar alle 16 maps van het originele Modern Warfare 2 (2009) met gemoderniseerde modi en gameplay-functies, en 12 gloednieuwe kern-6vs6-maps die zullen worden geïmplementeerd in de post-lanceringsseizoenen.
 • Voor het eerst in de Call of Duty-franchise kunnen spelers zich aansluiten bij andere teams om te overleven en te vechten tegen massale hordes ondoden op de grootste Call of Duty Zombies-map ooit, met nieuwe missies, functies en geheimen om te ontdekken.

Reviews


Call of Duty: Modern Warfare 3 is geen volwaardige Call of Duty, maar wordt wel zo in de markt gezet. Dat heeft grote gevolgen voor de kwaliteit. Of die kwaliteit voor jou relevant is, is afhankelijk van de modus waar je de game voor koopt. De singleplayer is saai, kort en slecht. De multiplayer is nostalgisch, maar is ook een te veilige update van de voorganger met oude maps. De Zombies-modus is anders, groots en spannend. Dus veel plezier, misschien?

Gamer.nl

Cross-Gen bundel


Kluis Editie


Kluis-pakketWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Call of Duty: Modern Warfare 3: Welke Editie te Kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-6600, AMD Ryzen 5 1400
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 149 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 / GTX 1650, AMD Radeon RX 470
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-6700K, AMD Ryzen 5 1600X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 149 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080Ti / RTX 3060, AMD Radeon RX 6600XT
 • DirectX: 12

Call of Duty Modern Warfare 3 BlackCell Season 2


Ontgrendel een reeks spannende in-game inhoud voor Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone met deze DLC, inclusief een Battle Pass voor Seizoen 2, 20 Battle Token Tier Skips, een exclusieve BlackCell Sector op de Battle Map met 1100 Call of Duty Punten, de BlackCell Operator, Geweer- en Gevechtsgeweer Wapen Blauwdrukken, een Afwerkingsbeweging en de BlackCell Bonus Topper met 11 reactieve Operator huidalternatieven en 6 Wapen Blauwdrukken met Tracers, hoewel weet dat Activision het recht behoudt om inhoud op elk moment bij te werken, te vervangen of te verwijderen.

Call of Duty Modern Warfare 3 Emerald Pro Pack


Verkrijg het Call of Duty Modern Warfare 3 Emerald Pro Pack en ontdek:

 
 • 2400 Call of Duty Punten
 • Operator Huid voor Isa Juarez
 • 2x Wapen Blauwdrukken
 • Groot Decal
 • Wapen Sticker
 • Wapen Bedel

Call of Duty Modern Warfare 3 Nova 6 Pro Pack


Breng je Call of Duty Modern Warfare 3 ervaring naar een hoger niveau met deze inhoudsupgrade, inclusief:

 
 • 2400 Call of Duty Punten
 • Operator Huid voor Natalya Orlov
 • 2x Wapen Blauwdrukken
 • Oproepkaart
 • Wapen Sticker
 • Wapen Bedel
 • Embleem
 

Vind de beste prijzen voor Call of Duty Modern Warfare 3 2023 DLC’s op CDKeyNL!

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Battle.net CD Key Europese Editie. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Wereldwijde Battle.net CD Key. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Steam Account. You will receive the login and password for a Steam Account to download your game
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Call of Duty Modern Warfare 3 2023. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Vault Edition

Prijsgeschiedenis van Call of Duty Modern Warfare 3 2023

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Call of Duty Modern Warfare 3 2023 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Call of Duty Modern Warfare 3 2023 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

152 comments 2 1 2 1 4 1 138 3


riri says on 29 januari 2024 om 08:13:40

Soms verkoopt een handelaar een account met het spel dat je aan dat account wilt koppelen. Het kopen van een account is vaak veel goedkoper dan het kopen van een spelsleutel of activeringscode.

Volg deze eenvoudige stappen om het spel te downloaden:

– Log in op het account met de gegevens die je van de verkoper hebt gekregen.
– Download het spel naar je PC.
– Speel het spel!

Vergeet niet om het wachtwoord voor dit nieuwe Steam-account en het bijbehorende e-mailadres te wijzigen. Gezinsdeling is ook een optie, waardoor je het spel direct vanaf je eigen account kunt spelen.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen