Logo

Koop Assassin’s Creed Mirage PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Assassin’s Creed Mirage Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Assassin’s Creed Mirage kunt downloaden op de PlayStation 5 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Assassin’s Creed Mirage OP PS5?

Koop Assassin’s Creed Mirage voor de PS5 voor 21,52€ bij BuyGames, de huidige beste prijs met 53% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of BuyGames-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 8 vertrouwde winkels met 21 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS5-games te garanderen.


Release datum
5 oktober 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Ubisoft
Uitgever
Ubisoft
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


In Assassin’s Creed Mirage ben jij Basim, een sluwe straatdief met nachtmerrieachtige visioenen op zoek naar antwoorden en gerechtigheid. Sluit je aan bij een oude organisatie en leer een nieuw credo kennen, dat Basims lot zal veranderen op een manier die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

 
  • Parkour naadloos door de stad en maak gebruik van het grootste assortiment hulpmiddelen tot nu toe, en schakel heimelijk doelwitten uit met meer viscerale moorden dan ooit tevoren.
  • Ontdek een verhalende actie-avonturenervaring die de transformatie volgt van een uitdagende jongeman tot een verfijnde Meester-moordenaar met een tegenstrijdig lot.
  • Reis naar Alamut, het legendarische thuis van de Assassins die de basis hebben gelegd voor de Creed in deze oprechte hommage aan de game waarmee het allemaal begon.

Reviews


Want de stealth gameplay die in Mirage weer op de voorgrond treedt, voelt meteen als vertrouwd. Van het hangen aan richels, sluipen langs hordes wachters of het ongeziene uitmoorden van het hele zooitje ongeregeld.

XGN

 

Al met al biedt Assassin’s Creed: Mirage hoop voor een betere toekomst met een grotere focus op stealth, maar er is nog genoeg ruimte voor verbetering.

PlaySense

 

Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling.

Gamer.nl

Deluxe-editie


Bundeleditie


Bonus editieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Assassin’s Creed Mirage: Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Playstation Wallet DE: FOR GERMANY ONLY. You will receive a code to redeem in your Playstation wallet account . To use it, you must login on your client account and enter the key code. You will have the amount of the gift card added to your Playstation Wallet
Bundle
Deluxe Edition
Launch Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Assassin’s Creed Mirage

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Assassin’s Creed Mirage op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Assassin’s Creed Mirage uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

17 comments 2 1 2 2 3 0 4 3


riri says on 29 januari 2024 om 12:19:55

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen