74
Lists & Alerts

Users rating 4.91/5
(74 votes)


4.91 5 74

Kopen Ghost of Tsushima PS4 Code Compare Prices

Wat is een Ghost of Tsushima spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Ghost of Tsushima rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Ghost of Tsushima op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Ghost of Tsushima op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
17 juli 2020
Official website
Developer
Sucker Punch
Publisher
Sony Interactive Entertainment
Platforms
PS5 / PS4
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur Hack and Slash Sluipen Open wereld Third-Person
Activation
  

Over dit spel


1274, feodaal Japan. Het Mongoolse leger is aangekomen op het eiland Tsushima op weg naar de verovering van Japan. Als Jin Sakai, een samoerai krijger en edelman, moet je verder gaan dan de weg van de Bushido en een Spook worden om je huis terug te winnen.

  • Verken een uitgestrekte open wereld waar u moet navigeren met behulp van monumenten en de omgeving. Elke regio is zorgvuldig ontworpen om de diversiteit van de natuur te laten zien, van de weelderige landschappen tot de mysterieuze bossen.
  • Neem nieuwe tactieken en onbekende technieken aan, zelfs als deze tegen de Bushido code ingaan, om zo een kans te maken om de binnenvallende Mongoolse horde te bevechten.
  • Zoek de hulp van bereidwillige bondgenoten, zoals de boog van een nobele boogschutter die weduwe is van de Mongoolse aanval, de leiding van je oom en mentor die zich meer zorgen maakt naarmate je meer afdwalen van de weg van de Bushido, en andere bewoners van het eiland die geneigd zijn om hulp te bieden.
  • PS4 Pro Enhanced voor een nog meeslependere ervaring.

Bent u in staat om de buitenlandse indringers te stoppen en de vrede in uw huis te herstellen?

Reviews


Ghost of Tsushima is werkelijk práchtig, met een constante aanvoer van plaatjes die je het liefst aan de muur van je tatami-kamer wil hangen.

Power Unlimited

 

Ghost of Tsushima is de Assassin’s Creed die Ubisoft steeds maar niet maakt. Het spel laat je in een prachtig vormgegeven feodaal Japan de ultieme samoerai – of sluipmoordenaar – spelen, maar bestaat wel grotendeels uit generieke activiteiten die inmiddels stereotiep zijn voor dit genre.

Gamer

 

De sfeer die de game uitademt is werkelijk hemels en iedereen, of je nu liefhebber bent van de Japanse cultuur of niet, kan ervan genieten.

PSX-Sense

Special Edition (Physical) | Collector’s Edition (Physical)


Deluxe Edition (Digital)Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.6

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 11 aanbiedingen van 18,97€ tot 64,98€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation Spel Code voor Duitsland. Activeer de code op de Playstation Network en dan download het spel. Een internetverbinding wordt vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
PLAYSTATION GAME CODE UK : Playstation Code for United Kingdom only to download and play Ghost of Tsushima PS4 on UK Account. Activate the code on the Playstation Network to download your game. Read carefully the store description about any language and region restrictions.
Playstation-code alleen voor de Verenigde Staten
Standard Edition

2 comments


Jesse says on 27 juli 2020 om 08:15:42

heb gehoord dat het een goede game is miss eens goed om wat gameplay te kijken

Rating: 5/5
SirMagnetronNL says on 20 juli 2020 om 12:50:44

Dit spel heb ik gezien en lijkt me echt super tof. Ga ik zeker ook nog spelen.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter