31
Lists & Alerts

Users rating 4.74/5
(56 votes)


4.74 5 56

Koop Port Royale 4 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Port Royale 4 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Port Royale 4 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Port Royale 4?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Port Royale 4 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
25 september 2020
Official website
Developer
Gaming Minds
Publisher
Kalypso Media
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie Simulatie Piraten Ruilen Economie Scheepvaart ... Beheer
Activation
  

Over dit spel


Sluit je aan bij een van de koloniale machten — Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland — terwijl je in de 17e eeuw over de wereld vaart om het Caribisch gebied op te eisen.

 • Neem de controle over een kolonie als een jonge en ambitieuze gouverneur en maak van uw startersnederzetting een bekende handelsstad.
 • Verbind meerdere eilanden met complexe handelsroutes om aan de behoeften van elke stad te voldoen. Gebruik de gedetailleerde zeekaart om regio’s met stormachtig weer te vermijden.
 • Bewijs je vaardigheden als kapitein in tactische turn-based marinegevechten met maximaal 8 schepen die in elke schermutseling strijden.
 • Voltooi taken en missies van de onderkoning van je land om roem te verdienen en nieuwe gebouwen, schepen en meer te ontsluiten.

UITGEBREIDE EDITIE:


De Extended Edition bundelt een digitale kopie van het basisspel met de volgende voordelen:

 • Digitale Soundtrack
 • 4 pompeuze vuurtorens (in-game item)
 • 5 blauwdrukken van verschillende parken (in-game item)

Minimum:


 • OS: Windows 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 2400s 2.5 GHz, AMD FX 4100 3.6 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon HD 7970
 • DirectX: 111

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
6.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 81 aanbiedingen van 10,63€ tot 45,91€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Port Royale 4. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Beta Access
Extended Edition
Gold Pack
Standard Edition

2 comments


DrCode says on 24 augustus 2020 om 10:01:15

Het ziet er interessant uit, ik wou dat ik het zou bezitten en het binnenkort zou spelen. Gebruik zoals altijd cdkeynl om de beste prijs te vinden.

Rating: 5/5
julian says on 23 augustus 2020 om 14:00:18

Het is een heel leuk spel, ik heb het weleens gespeeld.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter