Koop Remnant 2 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Remnant 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Remnant 2 rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Remnant 2 PS5?

Koop Remnant 2 op de PS5 voor 26,13€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op BuyGames bij 6 vertrouwde verkopers die 16 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
26 juli 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Gunfire Games
Uitgever
Gearbox Publishing
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Welkom in het snelle, hartveroverende rijk van Nimbus INFINITY! Bestuur aanpasbare Battle Frames, hanteer buitengewone wapens en ontrafel het verhaal van een nieuw ras krijgers!

 
  • Intense Remnant Combat Experience – Betreed een spannende combatmix van tactiek en chaos en ga de strijd aan met kolossale eindbazengevechten. De keuze van je uitrusting is cruciaal om de strijd te winnen op verschillende terreinen en in verschillende gevechten.
  • Nieuwe werelden om te verkennen – Navigeer door buitengewone werelden vol mythische wezens en machtige vijanden. Gebruik en verbeter opgegraven middelen om steeds grotere bedreigingen het hoofd te bieden.
  • Eindeloze herspeelbaarheid – Trotseer onvoorspelbare missies en beloningen in dynamische kerkers, voor een gevarieerde en bevredigende uitdaging. Onderling verbonden verhaallijnen inspireren tot verkennen en terugkeren.
  • Nieuwe Archetypische Progressie – Een verbeterd systeem geeft unieke bonussen en krachtige vaardigheden. Speel tijdens je reis verschillende Archetypes vrij en verbeter ze, waardoor je talloze tactische combinaties kunt maken.

Ultieme editie


Deluxe editieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Remnant 2: Welke editie moet je kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Ultimate Edition

Prijsgeschiedenis van Remnant 2

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Remnant 2 op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Remnant 2 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

12 comments 1 0 1 1 1 1 5 2


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen