12
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Returnal PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Returnal spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Returnal rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Returnal op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Returnal op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
30 april 2021
Official website
Developer
Housemarque
Publisher
Sony Interactive Entertainment
Platforms
PS5 / PS4
PEGI
16
Tags
Avontuur Roguelike Psychologische Horror Third Person Shooter
Activation
  

OVER DIT SPEL


Selene een astronaut is op jacht naar een mysterieus signaal genaamd witte schaduw, ze volgt het naar een planeet genaamd Atropos maar haar schip is defect, en ze crasht op de planeet, met haar schip vernietigd alles wat ze nu kan doen is op jacht naar het signaal. Ze komt er vrij snel achter dat de planeet bewoond is en dat de bewoners vijandig zijn en ze wordt gedood, maar niet alles is zoals het leek, ze is nu terug op de plek waar ze begon met haar gecrashte ruimteschip en de planeet zelf is veranderd.

  • Rouge lite gameplay: Returnal is een Rouge Lite spel wat betekent dat elke keer dat je sterft het permanent is je keert terug vanaf het begin, de planeet, en de wapens die je krijgt veranderen tot de volgende cyclus begint en het weer verandert.
  • De vijanden in Returnal schieten een overweldigend aantal kogels, ontwijken in nauwkeurige manoeuvres wordt uw prioriteit snel of je sterft en maken dezelfde fout opnieuw.
  • Een ton van items, wapens, parasieten, relikwieën, buffs, en valuta te ontdekken om u te helpen op je reis sommige zijn verloren nadat je sterft, maar sommige zijn permanent en kan helpen je loopt langs de lijn.
  • Ontdek het verhaal van Selene en haar connectie met de planeet Atropos.

Recensies


Housemarque doet met Returnal een poging om het doorgaans ‘indie genre’ van rogue-lites te versmelten met een AAA-presentatie, en we kunnen niks anders concluderen dan dat ze daar op waanzinnige wijze in geslaagd zijn. Returnal is namelijk vanaf de eerste minuut een bikkelharde shooter die je al doende de werelden van Atropos leert overwinnen én je weet mee te slepen in Selene’s zeer persoonlijke verhaal.

Psx-sense.nl

 

Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk.

Gamer.nl

Digital Deluxe Edition


   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Returnal: Welke editie te kiezen? – PS5 Exclusief


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 17 aanbiedingen van 39,03€ tot 94,72€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter