Koop Returnal CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Returnal CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Returnal rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Returnal?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Returnal op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 februari 2023
Official website
Developer
Housemarque
Publisher
Playstation Pc Llc
Platforms
PC / PS5 / PS4
PEGI
16
Tags
Actie Horror Co-op Roguelike Psychologische horror Ruimte ... Shooter Thirdpersonshooter Onlineco-op Multiplayer Scifi Roguelite Moeilijk Sfeervol Singleplayer Bullethell Vrouwelijke hoofdrol Souls-achtig Actie-roguelike

OVER DIT SPEL


Selene een astronaut is op jacht naar een mysterieus signaal genaamd witte schaduw, ze volgt het naar een planeet genaamd Atropos maar haar schip is defect, en ze crasht op de planeet, met haar schip vernietigd alles wat ze nu kan doen is op jacht naar het signaal. Ze komt er vrij snel achter dat de planeet bewoond is en dat de bewoners vijandig zijn en ze wordt gedood, maar niet alles is zoals het leek, ze is nu terug op de plek waar ze begon met haar gecrashte ruimteschip en de planeet zelf is veranderd.

 • Rouge lite gameplay: Returnal is een Rouge Lite spel wat betekent dat elke keer dat je sterft het permanent is je keert terug vanaf het begin, de planeet, en de wapens die je krijgt veranderen tot de volgende cyclus begint en het weer verandert.
 • De vijanden in Returnal schieten een overweldigend aantal kogels, ontwijken in nauwkeurige manoeuvres wordt uw prioriteit snel of je sterft en maken dezelfde fout opnieuw.
 • Een ton van items, wapens, parasieten, relikwieën, buffs, en valuta te ontdekken om u te helpen op je reis sommige zijn verloren nadat je sterft, maar sommige zijn permanent en kan helpen je loopt langs de lijn.
 • Ontdek het verhaal van Selene en haar connectie met de planeet Atropos.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-6400 2.7 GHz, AMD Ryzen 5 1500X 3.5 GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 580

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i7-8700 3.7 GHz, AMD Ryzen 7 2700X 3.7 GHz
 • RAM: 32 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: NVIDIA RTX 2070, AMD RX 6700 XT
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 46 aanbiedingen van 33,44€ tot 65,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Returnal. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Returnal in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 11 februari 2023 om 11:51:05

Meestal als je naar een spel zoals dit kijkt denk je, owh dat zal wel weer een RPG of een shooter wezen, maar deze heeft een klein addertje onder het gras…
Als je doodgaat begin je niet doodleuk overnieuw bij je laatste checkpoint, nee je begint opnieuw bij het begin van de planeet.
Dacht je dat dat alles was? Nope! de planeet zelf, de wapens en andere dingen veranderen OOK als je dood gaat.
Zoals het een rogue-lite betaamd kun je natuurlijk wel upgrades bemachtigen die je niet kwijtraakt zodat je samen met je eigen vaardigheid en ervaring steeds verder en verder kan komen en uiteindelijk het verhaal van Selene kan achterhalen.

Rating: 5/5
aapje58 says on 6 februari 2023 om 01:47:01

Dit is geen spel voor beginners. De moeilijksgraad is erg hoog. Wanneer je sterft moet je levels ook weer opnieuw spelen, zoals een roguelike betaamd. De horror-elementen zijn echter goed gedaan en het verhaal en de soundtrack zijn erg goed. Aan te raden als je houdt van zeer uitdagende spellen met een hoog tempo.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards