Koop The Gunk Xbox Series X Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Gunk spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Gunk rechtstreeks naar Xbox Series X kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Gunk op Xbox Series X ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Gunk op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
16 december 2021
Official website
Developer
Image & Form Games
Publisher
Thunderful
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Platformer

OVER DIT SPEL


The Gunk is een actie-avontuur puzzelgame ontwikkeld door Image & Form Games bekend van hun 2D adventure game serie steam world. Stap in de schoenen van Rani, een ruimtetransporteur die met haar partner Beck worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen, als ze op een planeet stuiten die vrijwel onaangeroerd is en vol met leven zit. Dit zou wel eens de doorbraak kunnen zijn waar ze naar op zoek zijn, waardevolle grondstoffen zouden zich op het oppervlak van de planeet kunnen bevinden, wachtend om geplunderd te worden. Maar hoe meer ze de planeet verkennen, hoe meer ze de geheimen ontdekken van de verwoeste beschaving die hier ooit leefde en de giftige smurrieparasiet die zich op de planeet nestelt.

 
  • Gebruik je vertrouwde Power Glove om de corruptie die zich op de planeet opbouwt om te keren, de geheimen van het oude te ontrafelen en de planeet te genezen. Maak gebruik van het herleefde plantenleven om dieper in het vreemde en wonderlijke ecosysteem te duiken.
  • Ervaar de steeds veranderende relatie van je bemanning tijdens het verkennen van de planeet, vindingrijkheid en snel denken zijn de sleutel als je de uitdagingen die op je wachten wilt overwinnen.
  • De soundtrack van The Gunk roept een rustgevende toon op die perfect samengaat met de verkennende sfeer van het spel, die wordt overgebracht door de suggestieve kunststijl. Het is een perfecte game om achterover te leunen en te ontspannen.

Reviews


Sommigen zien het misschien als een aanklacht tegen onze huidige vervuilende maatschappij, anderen zien het gewoon als een heel kort en simpel platformspel met een flinterdun verhaal en weinig uitdagende puzzels dat – in tegenstelling tot de titulaire smurrie – niet lang blijft hangen.

nieuwsblad.be

 

The Gunk moet het vooral hebben van zijn mooie spelwereld en aardig geschreven dialogen. Die zijn helaas net niet goed genoeg om het haperende verhaal en gebrek aan uitdagende gevechten of puzzels te compenseren.

gamer.nl

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 8,99€ tot 24,99€.

XBOX SERIES GAME CODE : Use the Digital Code received by mail in your Xbox Series account to download The Gunk Xbox Series from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
PC Win 10 / Xbox Series Key : This is a Microsoft Xbox Play Anywhere code to play on PC and Xbox Series. You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC or the latest update on your Xbox Series console. Log into your Xbox Live/Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards